Super League: Τα βλέμματα στα Γιάννινα

 Τρεις αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία της 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Super League.

Super League: Τα βλέμματα στα Γιάννινα

Την αρχή κάνει ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, φιλοξενεί τον τελευταίο στην βαθμολογία Απόλλωνα που έχει στόχο μόνο την νίκη ώστε να ξαναμπεί στο παιχνίδι της παραμονής. Οι «κυανέρυθροι» απέκτησαν τον Μανιάτη ενώ εκτός θα είναι ο Μπανανά. Για τον Απόλλωνα δεν θα αγωνιστεί ο Γκίνο καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Λίγο αργότερα, η Ξάνθη θα φιλοξενήσει την ανεβασμένη Λαμία σε μία ανοικτή αναμέτρηση καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο την νίκη για να συνεχίσουν την καλή τους πορεία στο πρωτάθλημα έως τώρα. Στην αποστολή της Ξανθής θα βρίσκεται και το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Αμορίμ οποίος ενδέχεται να κάνει ντεμπούτο ενώ από την άλλη μεριά η ομάδα του Μάκη Χάβου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αφού δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μπαράλες, Πλιάτσικας, Βασιλαντωνόπουλος, ο τραυματίας Πίτι, ο άρρωστος Ρόμανιτς και ο Μπλάζιτς.

Τέλος ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και με στόχο την νίκη που θα τον διατηρήσει μεταξύ των διεκδικητών για την προνομιούχο πέμπτη θέση, έτσι ώστε να «σβήσει» τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του. Για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι εκτός Σεργκελασβίλι, αλλά και οι Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι , Ξύδας, Παμλίδης και Πάντελιτς. Για τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης συμπεριέλαβε για πρώτη φορά τον Αρμενάκα στην αποστολή ενώ άφησε στην Αθήνα τον Μακέντα, Κάτσε και τους τραυματίες Δώνη και Εμμανουηλίδη.

Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου

17:15 Πανιώνιος-Απόλλων Σμύρνης
19:00 Ξάνθη-Λαμία
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός