ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η «μάχη» των άκρων, ο Γκιγιέρμε και ο Μπίσεσβαρ

Τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για να φύγει με το διπλό ο Ολυμπιακός. Τα άκρα και το δίδυμο Γκιγιέρμε - Μπίσεσβαρ στον άξονα. 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Η «μάχη» των άκρων, ο Γκιγιέρμε και ο Μπίσεσβαρ

Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, οι δέκα της ενδεκάδας θα πρέπει να θεωρούνται σίγουροι. Εκκρεμεί μόνον η επιλογή στο πλευρό του Γκιγιέρμε, αν θα πάει δηλαδή με Νάτχο ή Καμαρά. Την Παρασκευή (8/2) ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδειξε και πολλά πράγματα, αφού όσοι έπαιξαν με Λαμία κινήθηκαν πιο χαλαρά. Οπότε δούλεψε περισσότερο με τους ποδοσφαιριστές που προορίζει για το αρχικό σχήμα.

Ίσως στην προπόνηση του Σαββάτου (9/2) ο Μαρτίνς να αποκαλύψει τι ακριβώς έχει στο μυαλό του. Οι Σα, Τοροσίδης, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης, Ποντένσε, Λάζαρος και Γκερέρο θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα. Από εκεί και πέρα πάμε σε κάποια επιμέρους στοιχεία που έχουν τη σημασία τους.

Η «μάχη» των άκρων θα παρουσιάσει ενδιαφέρον. Από τη μία υπάρχουν οι Λάζαρος - Ποντένσε που βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα, από την άλλη οι Μάτος - Βιεϊρίνια που ανασταλτικά τουλάχιστον δεν πείθουν. Ειδικά, ο Βιεϊρίνια όταν αντιμετωπίζει αντιπάλους που δεν περιμένουν στο μισό γήπεδο αλλά επιτίθενται. Ο Λάζαρος θα πάει στον Μάτος και ο Ποντένσε στον Βιεϊρίνια. Να θυμίσουμε ότι στο ματς του πρώτου γύρου ο Βιεϊρίνια είχε αντικατασταθεί, αφού ο Ποντένσε τον είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν θα χτυπήσει στα άκρα και θα επιδιώξει να μην πηγαίνει μονόμπαντα με τον Φορτούνη, ο οποίος θα πέσει πάνω -αν επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ του «δικέφαλου»- πάνω σε Σάκχοφ και Μαουρίσιο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο παράγοντας Μπίσεσβαρ, ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχωρίζουν στην φετινή Super League και αποτελεί βαρόμετρο για τον φετινό ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός στο Καραϊσκάκη είχε αγωνιστεί στα πλάγια και η αλήθεια είναι ότι είχε ταλαιπωρήσει αρκετά τον Ομάρ, όντας και ο μοναδικός διακριθείς του ΠΑΟΚ. Την Κυριακή 10/2 πάντως προορίζεται για τον άξονα, όπου θα τον αναλάβει ο Γκιγιέρμε. Θα έχει αρκετή δουλειά ο Βραζιλιάνος χαφ των Πειραιωτών, ο οποίος πάντως τον «διάβασε» αρκετά στη χθεσινή βιντεοθεραπεία που έκανε ο Μαρτίνς.