Μόνο με ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό το έχει κάνει ο Ολυμπιακός

Η ήττα του πρώτου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη στο γήπεδο της Τούμπας.

Μόνο με ΠΑΟΚ και Λεβαδειακό το έχει κάνει ο Ολυμπιακός

Το ματς της χρονιάς δίνει την Κυριακή ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Τούμπας τον ΠΑΟΚ. Φαβορί και αουτσάιντερ δεν υπάρχει σε μία τέτοια αναμέτρηση, όμως, το μόνο σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική.

Αυτό τους έχει γεμίσει αυτοπεποίθηση και είναι το μεγάλο τους όπλο σε ένα ματς όπως αυτό με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στον Ολυμπιακό πέρα από το γεγονός ότι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά και να μείνουν ζωντανοί, την θέλουν και για να πάρουν το αίμα τους πίσω για την ήττα του πρώτου γύρου.

Ένα ματς που η ομάδα του Πειραιά το έχασε από ένα αυτογκόλ του Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά στον αγωνιστικό χώρο ήταν κυρίαρχη. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε κάνει 23 τελικές προσπάθειες και αυτό αποτελεί ένα δείγμα της ανωτερότητας του.

Όσο περίεργο κι αν φαίνεται αυτό το νούμερο δεν το έχει ξεπεράσει. Σε κανένα άλλο ματς ο Ολυμπιακός δεν έκανε περισσότερες τελικές από τις 23 που είχε κάνει με τον ΠΑΟΚ. Απλά έχει κάνει και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό πάλι 23 τελικές προσπάθειες και τον είχε νικήσει με ένα απευθείας φάουλ του Λάζαρου.