Ο Ομάρ θέλει να παίξει στην Τούμπα, ποια η αλήθεια για τον μπακ του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε μία χαραμάδα για τον Νορβηγό ενόψει Τούμπας, αλλά τα πράγματα δεν είναι και τόσο θετικά για τον μπακ του Ολυμπιακού.

Ο Ομάρ θέλει να παίξει στην Τούμπα, ποια η αλήθεια για τον μπακ του Ολυμπιακού

«Ο Ομάρ δεν είναι απόλυτα καλά και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες σε ότι αφορά στη συμμετοχή του στην αποστολή», δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova. Ο Πορτογάλος αφήνει μία… χαραμάδα για τον Νορβηγό μπακ ενόψει ΠΑΟΚ.

Ποια είναι τα δεδομένα και ποια η πραγματικότητα για τον Ελαμπντελαουί; Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος θέλει όσο τίποτα άλλο να παίξει στην Τούμπα. Είναι ματς που δεν θέλει να χάσει και στον Ρέντη δείχνει απίστευτη θέληση και πάθος για να προλάβει.

Ο Μαρτίνς προφανώς βλέποντας τον ποδοσφαιριστή του σε αυτή την κατάσταση και αυτή τη διάθεση άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στην αποστολή. Ο ίδιος λέει συνεχώς ότι θα προλάβει, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη.

Θα είναι εξαιρετικά απίθανο το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού να ανάψει το πράσινο φως για να μπει στην αποστολή ο Ελαμπντελαουί. Παρά τη μεγάλη θέληση του ποδοσφαιριστή και την τρέλα που βγάζει στον Ρέντη είναι απίθανο να πάει στην Τούμπα.

Ο Ομάρ αυτή τη στιγμή «τρέχει» να προλάβει τον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ερχόμενη Πέμπτη. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος για τον ποδοσφαιριστή παρά την… τρέλα που βγάζει καθημερινά στο προπονητήριο να παίξει στην Τούμπα.