Γκερέρο: «Να νικήσουμε για τα θύματα της Θύρας 7»

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε στη κάμερα του Νovasports, τονίζοντας πως η ομάδα είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη στη Τούμπα και να την αφιερώσει στους αδικοχαμένους οπαδούς της Θύρας 7.

Γκερέρο: «Να νικήσουμε για τα θύματα της Θύρας 7»

Σε δηλώσεις που έκανε ο Μίγκελ Άνχελ Γκερέρο στη κάμερα του Novasports, ανέφερε πως ο Ολυμπιακός πάει στη Θεσσαλονίκη, για να νικήσει τον ΠΑΟΚ και να αφιερώσει τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7, ενώ σχολίασε και τις διαφορές των δύο ομάδων και την ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι να γίνουμε πρωταθλητές. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για να το πετύχουμε».

Για τις διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Εμείς είμαστε μία καινούρια ομάδα και αυτό μας κόστισε στην αρχή της σεζόν, όπου κάναμε αρκετά λάθη και χάσαμε βαθμούς. Τώρα όμως είμαστε στην καλύτερη στιγμή μας, είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι, έχουμε αυτοπεποίθηση, παίζουμε πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και θέλουμε με όλη την ενέργεια και τη δύναμή μας να δείξουμε ότι είμαστε μία μεγάλη ομάδα που αξίζει να είναι στην πρώτη θέση».

Για τον πρώτο γύρο: «Ήμασταν καλύτεροι και στο πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε γκολ, ο αντίπαλος σκόραρε και κέρδισε. Τώρα είμαστε πολύ ανεβασμένοι, κάνουμε ευκαιρίες, πετυχαίνουμε γκολ και κρατάμε το μηδέν πίσω. Στα αποδυτήρια δεν υπάρχει άλλη σκέψη εκτός από τη νίκη».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι μία μεγάλη ομάδα και γι' αυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας, αν κάνουμε το παιχνίδι μας όπως πρέπει θα κερδίσουμε».

Για τις εναλλακτικές λύσεις: «Είναι από τα μεγάλα πλεονεκτήματά μας. Οποιοσδήποτε είναι πανέτοιμος να παίξει, ο προπονητής κάνει συχνά αλλαγές, αλλά η ομάδα κρατά το επίπεδό της και αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά, είναι όλοι καλά και ξέρουμε ότι όποιος και αν παίξει θα είμαστε δυνατοί».

Για την Τούμπα: «Δεν θα μας υποδεχτούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα έχουν όλη την όρεξη να κερδίσουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, τον Ολυμπιακό, οπότε θα έχουν έξτρα κίνητρο. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι, χωρίς νεύρα, με χαρά και καλή ενέργεια, θέλουμε να παίξουμε πολύ εκεί και να κερδίσουμε».

Για την τραγωδία της Θύρας 7: «Σίγουρα είναι ένα θλιβερό γεγονός, η επέτειος μίας μεγάλης τραγωδίας. Αύριο όλη η ομάδα θα είναι στο γήπεδο για το μνημόσυνο. Στα αποδυτήρια όλοι ξέρουμε την σημασία αυτής της μέρας και έχουμε την Κυριακή μία ευκαιρία για να πάρουμε τη νίκη και να την αφιερώσουμε στα θύματα».