ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ανυπομονεί ο Νάτχο, αποφασίζει ο Μαρτίνς!

Ο Ισραηλινός χαφ θέλει όσο τίποτε άλλο να παίξει βασικός με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, μετράει τις μέρες για να βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ανυπομονεί ο Νάτχο, αποφασίζει ο Μαρτίνς!

Στο 0-1 του Φαλήρου ο Νάτχο κάθισε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό. Ήταν λογικό, καθώς ο Ολυμπιακός μια χαρά πήγαινε με το σχήμα που είχε παρατάξει ο Μαρτίνς, «σφυροκοπώντας» τον ΠΑΟΚ, αλλά μη βρίσκοντας στόχο. Το αυτογκόλ του Βούκοβιτς πάντως δεν έκοψε τα «φτερά» και τον ρυθμό των «ερυθρολεύκων».

Μπήκε στο 69’ ο Γκερέρο αντί του Λάζαρου για να τονωθεί ακόμα περισσότερο η επιθετική γραμμή των Πειραιωτών, ενώ όταν ο Μαρτίνς αποφάσισε να βγάλει τον Φορτούνη στο 82’, έριξε στη μάχη τον Φετφατζίδη που εκείνη την περίοδο ήταν σε καλύτερα επίπεδα φυσικής κατάστασης από τον Νάτχο. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα ματς που διεξήχθη στις 30 Σεπτεμβρίου και ο Ισραηλινός ακόμα έψαχνε τα πατήματά του.

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Επειδή ο Νάτχο εδώ και μέρες έχει εκφράσει στον Ρέντη την ανυπομονησία του για το παιχνίδι της Τούμπας. Δεν έφυγε τσακωμένος από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2014. Ίσα-ίσα που άφησε και πολλούς φίλους στην Θεσσαλονίκη αποχωρώντας από τον «Δικέφαλο». Ωστόσο, πλέον είναι σε μία ομάδα που τον έχει αγκαλιάσει, του προσφέρει ασφάλεια, παρέχει τα πάντα στην οικογένειά του και έχει μπολιαστεί με το «καλημέρα» με το DNA του πρωταθλητισμού και δεν θέλει με τίποτα να χαθούν οι ελπίδες για τον τίτλο με ένα στραβό αποτέλεσμα την Κυριακή (10/2).

Ο Νάτχο λοιπόν ανυπομονεί να παίξει, αλλά αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Έχει τις πιθανότητές του να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι φαβορί έναντι του Καμαρά, όμως, με τη δουλειά που ρίχνει καθημερινά στον Ρέντη δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο στον προπονητή του πόσο πολύ θέλει να πάρει τη φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, όμως, η παρουσία του Καμαρά ή του Νάτχο στην ενδεκάδα δεν έχει να κάνει με την επιθυμία του καθενός, αλλά με την τακτική με την οποία θα προσεγγίσει το ματς.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι παίκτες με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πιο οργανωτικός ο Νάτχο, πιο αμυντικός ο Καμαρά. Θα τα βάλει λοιπόν κάτω τα πράγματα ο Μαρτίνς και αναλόγως θα πράξει. Αυτή τη στιγμή πάντως ο Αφρικανός μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο…