Δείτε γιατί κινδυνεύει με υποβιβασμό ο ΟΦΗ (vid)

Εισήγηση «σοκ» για την ομάδα του Ηρακλείου, που κινδυνεύει με υποβιβασμό καθώς η ερευνήτρια επιτροπής Δεοντολογίας διαπίστωσε αδίκημα δωροδοκίας στον αγώνα με τον Αιγινιακό την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Δείτε γιατί κινδυνεύει με υποβιβασμό ο ΟΦΗ (vid)

Εισήγηση πραγματοποίησε η Επιτροπή Δεοντολογίας εις βάρος του ΟΦΗ για το περσινό ματς στη Football League κόντρα στον Αιγινιακό (12/11/1, το οποίο ήταν ύποπτο προς χειραγώγηση και υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα πάντα με την εισήγηση του ερευνητικού τμήματος, η τότε διοίκηση των «ασπρόμαυρων» με πρόεδρο τον Φώτη Τσάλο είχε έρθει σε συμφωνία με τον τότε πρόεδρο του Αιγινιακού, ώστε το παιχνίδι να λήξει 6-0. Μάλιστα, η έρευνα τονίζει ότι είχαν εμπλακεί στη συμφωνία και τρεις παίκτες του Αιγινιακού (Τόλιος, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου με τον πρώτο να γίνεται αλλαγή στο 9’ εξαιτίας τραυματισμού).

Μέσω της εισήγησης ζητείται ο υποβιβασμός του ΟΦΗ , αφαίρεση έξι βαθμών από το πρωτάθλημα που θα δικαιούται να μετέχει και πρόστιμο ύψους 3.150.000 ευρώ!
Αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν τιμωρηθούν απαραίτητα κιόλας οι Ηρακλειώτες αλλά είναι η αλήθεια ότι ελάχιστες υποθέσεις τέτοιου είδους παίρνουν αυτή την οδό.

Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ δεν θέλησαν να απαντήσουν επίσημα και τόνισαν πως θα το κάνουν όταν πρέπει.

Δείτε το βίντεο :