ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο Τάκολα μίλησε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας

Με ανάρτηση του στα social media ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και ...πέτρα του σκανδάλου το 1998, Μίρκο Τάκολα έστειλε το δικό του μήνυμα για το ντέρμπι της Κυριακής (10/2)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο Τάκολα μίλησε για το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας

O Μίρκο Τάκολα που έπαιξε στον ΠΑΟΚ τη διετία 1998-2000 και ήταν η πέτρα του σκανδάλου στο επεισοδιακό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έγινε στην Τούμπα το 1998, έκανε την εμφάνισή του στον ΜΜΕ με αφορμή το ντέρμπι της Κυριακής.

Ο Τάκολα ανέβασε μία φωτογραφία με το δικέφαλο αετό σχηματίζοντας ταυτόχρονα μια καρδιά, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην πρόσφατη ιστορία του συλλόγου… Πάμε ΠΑΟΚ, να σβήσουμε όλες τις ελπίδες του εχθρού».

Μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στο Μετρόπολις, τονίζοντας : «Το πιο σημαντικό ντέρμπι της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος πρέπει να κάνει τα πάντα για να δώσει ώθηση στην ομάδα και να πάρει τη νίκη. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει και θα είναι πρωταθλητής αυτή τη χρονιά».

Θυμίζουμε τι είχε συμβεί στο περιβόητο ντέρμπι του 1998. Με το σκορ 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού από γκολ των Οφορίκουε, Γεωργάτου (πέναλτι) ο Ιταλός αμυντικός σημείωσε γκολ που δεν μέτρησε με υπόδειξη του επόπτη. Και τότε έγινε χαμός. Το αποτέλεσμα ήταν ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη στο 83!

Δείτε τα στιγμιότυπα (και τα επεισόδια) του αγώνα