ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Καμαρά, ο Νάτχο και η Τούμπα

Πιο ξεκάθαρη 11άδα από αυτή που ετοιμάζει για την Τούμπα ο Μαρτίνς δεν υπάρχει. Με ένα μόνο ερωτηματικό. 
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Καμαρά, ο Νάτχο και η Τούμπα

Τα δεδομένα για την ομάδα του Ολυμπιακού που θα μπει την Κυριακή στην Τούμπα να διεκδικήσει την επιστροφή στη...διεκδίκηση του τίτλου είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό ξεκάθαρα. Ο Σα τερματοφύλακας, η άμυνα με Τοροσίδη, Κούτρη, Σισέ και Βούκοβιτς, ο Γκιγιέρμε στο κέντρο, ο Λάζαρος με τον Ποντένσε στα άκρα και ο Φορτούνης πίσω από τον Γκερέρο στην επίθεση. Αν υπάρχει ένα μικρό ερωτηματικό για τη θέση του σέντερ φορ λόγω Χασάν, το μεγάλο έχει να κάνει με τον παρτενέρ του Γκιγιέρμε στον άξονα.

Με βάση τη λογική, ο Μαντί Καμαρά θα είναι εκεί, από τη στιγμή που το ντέρμπι θα χρειαστεί πολλά τρεξίματα και συνεχή υποστήριξη του τρανζίσιον, με τον Αφρικανό να είναι σαφώς πιο γρήγορος και ανασταλτικά να προσφέρει μεγαλύτερες εγγυήσεις από τον Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο Ισραηλινός, όμως, έχει δημιουργική ποιότητα, ενώ το τελευταίο διάστημα κάνει πολύ σημαντική δουλειά και σε άλλους τομείς, μαρκάρει πολύ, έχει κλεψίματα και δείχνει ότι μπορεί να αντέξει σε έναν τύπο αγώνα που δεν θα είναι παρόμοιος με αυτούς στους οποίους ο Ολυμπιακός ασκεί ασφυκτική πίεση. Εξτρά πλεονέκτημα ότι γνωρίζει καλά και τις συνθήκες του γηπέδου, από την θητεία του στον ΠΑΟΚ προ πενταετίας.

Ο Καμαρά δεν είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα αυτή την περίοδο, το έδειξε και στο ματς με την Λαμία, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο. Με την πάροδο του αγώνα βελτιώθηκε, έμπαινε πιο δυνατά στις φάσεις και κυκλοφορούσε ωραία την μπάλα. Γενικά έμοιαζε κάπως στον παίκτη που έχει ξεχωρίσει στη φετινή σεζόν με τις «γεμάτες» εμφανίσεις του. Αλλά στο 100% σίγουρα δεν είναι ακόμη, έπειτα από την απουσία του στο πρώτο 20ημερο της νέας χρονιάς.

Είναι μια δύσκολη απόφαση για τον Μαρτίνς και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον στις επόμενες προπονήσεις τι θα δοκιμάσει και πώς θα κινηθεί ο Πορτογάλος τεχνικός. Με πιθανό το σενάριο να παίξουν και οι δύο στη διάρκεια του αγώνα, αλλά το θέμα είναι ποιος από τους δύο θα μπει από την αρχή στη μάχη της χρονιάς για τη φετινή Λίγκα.