Ολυμπιακός: Το τεράστιο κίνητρο του Βούκοβιτς για την Τούμπα

Τον έχει πιάσει… τρέλα τον Σέρβο κεντρικό αμυντικό που ζει και αναπνέει για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Το τεράστιο κίνητρο του Βούκοβιτς για την Τούμπα

Τέσσερις κίτρινες κάρτες έχει συμπληρώσει ο Γιάγκος Βούκοβιτς, ο οποίος πρέπει να χάσει ένα από τα τέσσερα επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Όπως αναμενόταν ο Σέρβος στόπερ θα εκτίσει την τιμωρία του στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στο ματς που θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος δεν ταξίδεψε στη Λαμία για το Κύπελλο και έμεινε στον Ρέντη με τους υπόλοιπους για να πάρει ανάσες. Ο «Βούκο» αυτή τη στιγμή περιμένει πως και πως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Γι’ αυτό το ματς ζει και αναπνέει ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός. Θέλει σαν τρελός να παίξει και αυτός έχει έναν λόγο παραπάνω να περιμένει την κόντρα με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Βούκοβιτς ήταν ο άνθρωπος που είχε κρίνει το παιχνίδι του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη ένα αυτογκόλ του «Βούκο» έκρινε και το αποτέλεσμα. Τότε ο ΠΑΟΚ χωρίς να κάνει ευκαιρία στο «Γ. Καραϊσκάκης» έφυγε από αυτό με τους τρεις βαθμούς και αυτό το χρωστάει στην άτυχη στιγμή που είχε ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών.

Αυτές τις ημέρες αποφεύγει τα μεγάλα λόγια και δουλεύει σκληρά. Έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, διότι θέλει όσο τίποτα άλλο να παίξει στην Τούμπα και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τη νίκη. Έχει και ψυχολογία στα ύψη μετά το γκολ που έβαλε στον Πανιώνιο και το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι όλα τα λεφτά για τον Σέρβο.