Επίσημο: Παίκτης του ΟΦΗ ο Φερέιρα (vid)

Ο νεαρός Βραζιλιάνος ανακοινώθηκε από την κρητική ΠΑΕ την Τετάρτη (6/2) και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ. Πρόσληψη του Σκωτσέζου Στιβ Κιν ως Διευθυντή Recruiting από τον σύλλογο του Ηρακλείου.

Επίσημο: Παίκτης του ΟΦΗ ο Φερέιρα (vid)

Στη δύναμη του ΟΦΗ ανήκει από το απόγευμα της Τετάρτης (6/2) ο Φελίπε Σόουζα Μπάρος Φερέιρα, επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία για την οποία σας είχε ενημερώσει το Fosonline.gr από τις 27 Ιανουαρίου.

Ο 20χρονος Βραζιλιάνος αγωνίζεται ως επιθετικός και αποκτήθηκε ως δανεικός από την Κούρικο Ουνίδο της Χιλής, με οψιόν αγοράς από την πλευρά του κρητικού σωματείου.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ για τη μεταγραφή αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φελίπε Σόουζα Μπάρος Φερέιρα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, γεννημένος στις 21 Μαϊου 1998, αποκτήθηκε ως δανεικός από την Curicό Unido της Χιλής, με οψιόν αγοράς από την ομάδα μας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Στην Curicό Unido αγωνιζόταν στις ακαδημίες, συμμετείχε και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και αποτελεί την πρώτη κίνηση του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 79».

Ο Φερέιρα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις με φανέλα του ΟΦΗ, μιλώντας στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ομάδας:

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Σκωτσέζου πρώην ποδοσφαιριστή Στιβ Κιν, για τη θέση του Διευθυντη Recruiting:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την πρόσληψη του Steve Kean ως Διευθυντή Recruiting. Ο Steve Kean έχει εργαστεί ως προπονητής και επικεφαλής ακαδημιών στους συλλόγους, Reading FC, Fulham FC, Real Sociedad FC, Coventry City FC, Blaclkburn Rovers FC και Brunei DPMM FC».