Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μάνταλος

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ζήτησε να δει σε βίντεο την άσεμνη χειρονομία του Μάνταλου στο γκολ του Πόνσε με τον ΠΑΟΚ. Δεν ανησυχεί για Μπακασέτα η «Ένωση». 

Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μάνταλος

Ο Πέτρος Μάνταλος κινδυνεύει ακόμα και να χάσει το ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη Κυριακή (17/2), καθώς ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζότζογλου ζήτησε από τη NOVA το βίντεο.

Συγκεκριμένα, ζήτησε να δει τη στιγμή που ισοφάρισε η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ, καθώς ο διεθνής μέσος πανηγυρίζει με χειρονομίες.

Εφόσον λοιπόν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκήσει πειθαρχική δίωξη για «ανάρμοστη διαγωγή σε ποδοσφαιριστές, αξιωματούχους αγώνα, αξιωματούχους ομάδας ή θεατές» σύμφωνα με το άρθρο 10 του Πειθαρχικού Κώδικα (όπως είχε συμβεί με τους Πασχαλάκη και Φορτούνη στον Α’ γύρο), τότε ο Μάνταλος θα κληθεί σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League.

Με λίγα λόγια, αν ο Μάνταλος κληθεί σε απολογία μέσα στην εβδομάδα και του επιβληθεί τιμωρία, χάνει το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Από την άλλη, ο Τάσος Μπακασέτας δεν κινδυνεύει αφού φαίνεται κάτι να «λέει» από τον πάγκο της ομάδας, προτού τον σταματήσει ο Βασίλης Δημητριάδης.

Η περίπτωση του μοιάζει με αυτή του Ευθύμη Κουλούρη που του είχε ασκηθεί δίωξη στον αγώνα του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης αλλά είχε απαλλαγεί λόγω αμφιβολιών.