Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έδειξε και ενδεκάδα Τούμπας

Με τις επιλογές για το παιχνίδι με τη Λαμία επιβεβαιώθηκαν και οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έδειξε και ενδεκάδα Τούμπας

Ήταν αναμενόμενο πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα έκανε… λίφτινγκ στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχοντας μπροστά του ΠΑΟΚ και Ντιναμό Κιέβου δεν σκόπευε να επιβαρύνει τους βασικούς του. Από την αποστολή που ανακοίνωσε για την αναμέτρηση του Κυπέλλου έδειξε και τις σκέψεις του για το ματς της Τούμπας.

Συγκεκριμένα έχουν μείνει εκτός οι Σα, Τοροσίδης, Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φορτούνης, Λάζαρος και Ποντένσε. Όλοι τους είναι στα πλάνα για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς.

Ας δούμε, όμως, τι έχει στο μυαλό του για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Για τον Σα είναι βέβαιο ότι θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού. Ο Τοροσίδης θα παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ομάρ να μην προλαβαίνει το παιχνίδι. Σισέ και Βούκοβιτς θα είναι στο κέντρο της άμυνας και ο Κούτρης αριστερά. Ο τελευταίος πήγε στη Λαμία, αλλά δεν πρόκειται να παίξει.

Στα χαφ ο Γκιγιέρμε έχει τη μία θέση και στο πλευρό του αναμένεται να παίξει ο Καμαρά, ο οποίος θα ξεκινήσει και στο ματς του Κυπέλλου. Για Ποντένσε, Λάζαρο και Φορτούνη δεν γινόταν ποτέ κουβέντα.

Ένα θέμα που υπήρχε ήταν αν θα ξεκινούσε στην επίθεση ο Χασάν ή ο Γκερέρο. Με τον Μαρτίνς να έχει στο μυαλό του να ξεκινήσει τον Αιγύπτιο στην επίθεση κόντρα στη Λαμία ο Ισπανός έχει τον πρώτο λόγο για τη Τούμπα. Φυσικά και θα περιμένουμε τις επόμενες προπονήσεις, διότι τώρα προέχει ο αγώνας με τη Λαμία.