Έτσι ο Μαρτίνς έχει κάνει… κομπιούτερ τον Ολυμπιακό

Μαεστρική διαχείριση έχει κάνει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος εμπιστεύεται όλο του το ρόστερ.

Έτσι ο Μαρτίνς έχει κάνει… κομπιούτερ τον Ολυμπιακό

Δεν είναι απλή ιστορία για μία ομάδα να αλλάζει αρκετά πρόσωπα στην αρχική της ενδεκάδα και να μη χαλάει καθόλου η χημεία της στο γήπεδο. Το έχουμε δει να συμβαίνει αυτό με τον φετινό Ολυμπιακό και είναι εντυπωσιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να αλλάζει παίκτες, μπορεί να χάνει παίκτες με κάρτες και τραυματισμούς, αλλά η εικόνα μένει ίδια.

Η εξήγηση σε όλο αυτό κρύβεται στον Ρέντη. Πρώτα απ’ όλα στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται και από την οποία αποδεικνύεται πως ο Ολυμπιακός είναι μία μηχανή που έχει δουλέψει εξαιρετικά και άπαντες γνωρίζουν τους ρόλους τους.

Βέβαια, για να μπορούν να το βγάζουν στο γήπεδο χρειάζεται η εμπιστοσύνη και η διαχείριση από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός μέχρι τώρα έχει διαχειριστεί εντυπωσιακά το ρόστερ της ομάδας και έχει όλους τους ποδοσφαιριστές σε πλήρη ετοιμότητα. Τα στοιχεία που προκύπτουν δείχνουν πως ο 48χρονος τεχνικός όχι απλά έχει ένα εξαιρετικό ρόστερ, αλλά το σημαντικό είναι πως το εμπιστεύεται και το διαχειρίζεται μαεστρικά.

Αξίζει να σταθούμε στους ποδοσφαιριστές που θεωρητικά δεν είναι βασικοί και συμμετέχουν σε αυτό το ροτέισον. Πάμε να δούμε αναλυτικά πόσες συμμετοχές έχουν κάνει σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Μεριά 13, ο Μιράντα 15, ο Τσιμίκας 18, ο Τοροσίδης 19, ο Νάτχο 27, ο Ανδρούτσος 4, ο Μπουχαλάκης 21 και ο Χασάν 18. Να σημειώσουμε πως συμμετοχή καταγράφεται ακόμα κι αν παίξει κάποιος και ένα λεπτό σε κάποιο ματς. Προσθέστε στους παραπάνω τον Μασούρα που ήρθε από τον Πανιώνιο γεμάτος συμμετοχές, ενώ τώρα μπαίνει στο… κόλπο και ο Ζιλ Ντίας.