ΑΕΚ: Τραυματίες Κρίστισιτς, Μπακάκης, Μπακασέτας - Aνακοίνωσε Κωστένογλου

Τραυματισμούς αποκόμισαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ στο χτεσινό (3/2)  ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να χάσουν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

ΑΕΚ: Τραυματίες Κρίστισιτς, Μπακάκης, Μπακασέτας - Aνακοίνωσε Κωστένογλου

Συνεχίζονται οι πονοκέφαλοι για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος είδε τους Νέναντ Κρίστισιτς, Μιχάλη Μπακάκη και Τάσο Μπακασέτα να τελειώνουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τραυματίες. Και οι τρεις είναι αμφίβολοι εν όψει του προημιτελικού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Πέμπτη (7/2)

Ο Κρίστιτσιτς έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Μπακασέτας έχει ένα βαρύ διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική και είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Όσο για τον Μπακάκη, ταλαιπωρείται από κάκωση στον μέσο γλουτιαίο. Όμως ο διεθνής μπακ έχει αποδείξει πως δύσκολα πτοείται από τέτοιους τραυματισμούς.

Ανακοίνωσε τον Νίκο Κωστένογλου η ΑΕΚ

Επέστρεψε στην ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών, αλλά και αυτή του προπονητή προσωρινά.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ:


"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Κωστένογλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Κωστένογλου αγωνίστηκε ως αμυντικός στον ΑΟ Ξάνθη (1988-94) και στην ΑΕΚ (1994-2005) και στη συνέχεια διέγραψε μια μεγάλη διαδρομή ως προπονητής σε πολλές ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών. Είχε δύο θητείες στον πάγκο της ΑΕΚ (2008 και 2011-12) ενώ έχει εργαστεί και σε Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα, Ξάνθη, Ανόρθωση, Απόλλωνα, Εθνική Ελλάδας (συνεργάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν) Αρη Θεσσαλονίκης και Δόξα Δράμας.

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας της ΑΕΚ, ενώ προσωρινά θα είναι και ο προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ".