Το δίλημμα του Μαρτίνς με τον τραυματισμό του Ομάρ

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε να τον έχει οπωσδήποτε με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με την Ντιναμό Κιέβου. Όμως, εμπεριέχει αρκετή δόση ρίσκου να παίξει στην Τούμπα ο Νορβηγός.

Το δίλημμα του Μαρτίνς με τον τραυματισμό του Ομάρ

Ο τραυματισμός του Ελαμπντελαουί είναι μυικός. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί ο παίκτης, το ιατρικό τιμ, οι προπονητές και οι γυμναστές για το πώς θα διαχειριστούν την κατάστασή του.

Με την Λαμία δεν τον υπολογίζει ο Μαρτίνς. Αν την Κυριακή (10/2) ο Ολυμπιακός δεν είχε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά ένα ματς όπως αυτό που προηγήθηκε με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη, τότε σίγουρα ο Ελαμπντελαουί θα συνέχιζε τις θεραπείες του. Δεν θα καθόταν καν να το συζητήσει ο Μαρτίνς να τον έριχνε στη μάχη…

Επειδή όμως είναι ιδιαίτερο το ματς με τον ΠΑΟΚ, για αυτό το λόγο υπάρχουν κάποιες πιθανότητες (ελάχιστες η αλήθεια είναι) να καταφέρει να μπει στο αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη και… βλέπουμε.

Ξεκάθαρο φαβορί φυσικά είναι ο Τοροσίδης για να βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας των «ερυθρολεύκων» και ο Νορβηγός το αουτσάιντερ.

Ο ρεαλιστικός στόχος για τον Ομάρ είναι να προλάβει το ματς της παραπάνω Πέμπτης (14/2) με την Ντιναμό Κιέβου. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Ελαμπντελαουί δεν είναι για να παίζει με τον ΠΑΟΚ και ουσιαστικά «τρέχει» για το παιχνίδι με τους Ουκρανούς.

Θα τα δούμε όμως όλα αυτά αφού περάσει και το ματς Κυπέλλου με την Λαμία. Προς το παρόν πάντως ο Τοροσίδης προορίζεται για το αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.