Χωρίς Ζαμπά με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Μίνι προετοιμασία δυο ημερών θα κάνει ο ΠΑΟΚ μετά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ και την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) εκεί με την ΑΕΚ.

Χωρίς Ζαμπά με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέστησε την προσοχή στους παίκτες του για τον αγώνα της Τετάρτης (6/2) με τον Πανιώνιο στην Αθήνα για το Κύπελλο Ελλάδος κι όχι για το κορυφαίο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα την προσεχή Κυριακή.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του αποβληθέντος Λέο Ζαμπά, την θέση του οποίου θα πάρει όπως φαίνεται ο Δημήτρης Λημνιός. Ο ΠΑΟΚ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του αυτή αύριο το μεσημέρι και στην συνέχεια θα ταξιδεύσει πάλι για την πρωτεύουσα.

Στο χθεσινό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ένα ρεκόρ του 46 χρόνων, από την εποχή του πρώτου Κυπέλλου που κατάκτησε με την ομάδα του Λες Σάνον.

Συγκεκριμένα ο Δικέφαλος παρέμεινε αήττητος για 19 αγωνιστικές, όπως είχε κάνει και τη σεζόν 1972-73, από την αρχή του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να διευρύνει ακόμα περισσότερο αυτό το μοναδικό ρεκόρ του, που θα τον φέρει ακόμα πιό κοντά στον εφετινό τίτλο του πρωταθλητή, τίτλο που έχει να γευτεί από το καλοκαίρι του 1985.