Νέο χτύπημα Σαββίδη: «Πάνω απ’ όλα είμαστε άνδρες. Όλα τέλεια. Είναι μεγάλο ψέμα...» (pic)

Τι λέει για τα επεισόδια που έγιναν -ή δεν έγιναν- στο ΟΑΚΑ, ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Νέο χτύπημα Σαββίδη: «Πάνω απ’ όλα είμαστε άνδρες. Όλα τέλεια. Είναι μεγάλο ψέμα...» (pic)

Προσωπική φρουρά, άνδρες των ματ, οπαδοί, λεκτική επίθεση, ένα μπουκάλι που πάει πέρα δώθε είναι το σκηνικό που διαδραματίστηκε χθες στο ΟΑΚΑ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Είναι το κατά Γιώργο Σαββίδη... «όλα τέλεια». Αυτό έγραψε τα ξημερώματα στο instagram και μάλιστα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

«Πάνω απ’ όλα είμαστε άνδρες και θα παραδεχόμασταν αν συμμετείχαμε σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν θέλουμε να εμπλεκόμαστε σε ψευδείς ειδήσεις…», αναφέρει ο Γιώργος Σαββίδης σχολιάζοντας την ένταση επικράτησε μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ με αρνητικούς πρωταγωνιστές οπαδούς της ΑΕΚ και τα μέλη της ασφάλειάς του.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Για να το ξεκαθαρίσω. Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΚ για τη φιλοξενία. Όλα ήταν τέλεια. Είναι μεγάλο ψέμα, κανείς δεν επιτέθηκε σε εμένα ή στους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά ούτε εμείς αντεπιτεθήκαμε. Υπήρξε μικρή ένταση μεταξύ κάποιων μπροστά από το μπουθ που βρισκόμασταν. Απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο. Πάνω απ’ όλα είμαστε άνδρες και θα παραδεχόμασταν αν συμμετείχαμε σε κάτι τέτοιο, αλλά δεν θέλουμε να εμπλεκόμαστε σε ψευδείς ειδήσεις…».