Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται την ερχόμενη Κυριακή (10/2) να προκαλέσουν… χάος στην Τούμπα και να πλανάται για τις εναπομείναντες 10 αγωνιστικές ένα «νέφος» άγχους στον ΠΑΟΚ.

Η μεγάλη στιγμή για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα!

Είναι η στιγμή που περίμεναν άπαντες στον Ρέντη. Πλησιάζει η μέρα που ο Ολυμπιακός θα ανηφορίσει στην Θεσσαλονίκη με σκοπό να αποδείξει και στον ΠΑΟΚ ότι είναι η ομάδα που παίζει ένα ποδόσφαιρο που το απολαμβάνουν ο κόσμος του και οι αντίπαλοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 1-1 του ΟΑΚΑ έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά στους τρεις από τον ΠΑΟΚ και τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Λουτσέσκου να μην έχουν «φτερά», αλλά… βαρίδια στις εναπομείναντες 10 αγωνιστικές.

Ας ρίξουμε μία ματιά στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ από τη μεθεπόμενη αγωνιστική κι έπειτα, έτσι ώστε να πάρετε μία γεύση από το ότι οι «ασπρόμαυροι» δεν θα έχουν και τόσο εύκολες αποστολές όσο φαντάζονται…

Μετά το ματς της Τούμπας λοιπόν έχουμε και λέμε:

Ο Ολυμπιακός θα έχει:

ΕΝΤΟΣ με ΑΕΚ, ΟΦΗ, Άρη, Ατρόμητο και Ξάνθη.

ΕΚΤΟΣ με Απόλλωνα Σμύρνης, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Λαμία και ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ θα έχει:

ΕΝΤΟΣ με Άρη, Ατρόμητο, Λαμία και Λεβαδειακό.

ΕΚΤΟΣ με Απόλλωνα Σμύρνης, Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Ξάνθη και ΑΕΛ και ΠΑΣ Γιάννινα.

Σίγουρα τα ματς και των δύο ομάδων θα κρύβουν παγίδες, αλλά η αλήθεια είναι πώς ο ΠΑΟΚ δεν είναι μαθημένος στο να διαχειρίζεται τυχόν αποτυχημένα αποτελέσματα και ειδικά σε περίπτωση που χάσει από τον Ολυμπιακό σε ένα ματς στο οποίο υποτίθεται ότι καλείται να «τελειώσει» ουσιαστικά το πρωτάθλημα! Γιατί, όπως αντιλαμβάνεστε, αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ και πάει στο +9 δεν χρειάζεται να κοιτάμε τις εναπομείναντες 10 αγωνιστικές…

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν ανυπομονούν για το παιχνίδι της Τούμπας εδώ και πολλές μέρες. Το συζητούν στον Ρέντη, θέλουν να πάνε στην Θεσσαλονίκη και να αποδείξουν στον Λουτσέσκου και στους υπερόπτες ποδοσφαιριστές του ότι το μέταλλο του πρωταθλητή δεν το αποκτάς από τη μία στιγμή στην άλλη.

Το μόνο κακό στην ιστορία είναι ότι πιθανότατα ο Μαρτίνς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ελαμπντελαουί. Όχι επειδή δεν είναι ικανός να καλύψει το κενό του ο Τοροσίδης, αλλά όσο να ‘ναι ο Ομάρ είναι πιο… μπουκαδόρος από τον Βασίλη και οι κούρσες του αποτελούν «προϊόν» συζήτησης στο σκάουτινγκ των αντιπάλων του Ολυμπιακού.