ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 Λουτσέσκου: «Εμείς νικήσαμε, η διαφορά είναι 8 βαθμοί!»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου νιώθει νικητής από την μάχη στο ΟΑΚΑ, καθώς όπως σχολίασε ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (1-1) με την ΑΕΚ επειδή έπαιξε για 70 λεπτά με 10 παίκτες.

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 1-1 Λουτσέσκου: «Εμείς νικήσαμε, η διαφορά είναι 8 βαθμοί!»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1), ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ραζβάν Λουτσέσκου, σχολίασε τα εξής: «Είναι μία νίκη για εμάς. Νιώθω σαν να νίκησε η ομάδα μου την ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις συνθήκες που παίξαμε.

Ας μην ξεχνάτε πως παίξαμε για 65- 70 λεπτά με παίκτη λιγότερο, με 10 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο. Παρά το γεγονός αυτό, όμως, κλείσαμε σωστά τους χώρους. Κάναμε μόλις ένα λάθος, είχαμε μόνο μία κακή στιγμή στο ματς και δεχτήκαμε γκολ. Είμαι πάντως ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου.

Κρατήσαμε την διαφορά από την δεύτερη θέση, είναι στους έξι από τον Ολυμπιακό, αλλά εγώ νιώθω πως είναι στους οκτώ. Θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αλλά με παίκτη λιγότερο δεν ήταν εύκολο. Ήμασταν σχεδόν τέλειοι.

Θεωρώ πως αν ήμασταν έντεκα εναντίον έντεκα, θα καταφέρναμε να πάρουμε τη νίκη. Αυτό είπα και με τον Βιεϊρίνια. Eίμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, έδωσαν τα πάντα μέσα στο γήπεδο».