Κάναντι: «Το άξιζε ο Μανούσος»

Ο τεχνικός του Ατρόμητου μίλησε για το νικητήριο γκολ από τον Μανούσο. Τι είπε ο Τζανλούκα Φέστα.

Κάναντι: «Το άξιζε ο Μανούσος»

Για τον Μανούσο ήταν σημαντικό το γεγονός πως επέστρεψε στη δράση μετά από 64 μέρες και μάλιστα ευτύχισε η επιστροφή του να συνδυαστεί και με το γκολ στο 89’ που χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο επί της Λάρισας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μανούσος ήταν το κεντρικό πρόσωπο. Οι συμπαίκτες του τον αγκάλιαζαν και το ίδιο έκανε και ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός του Ατρόμητου στις δηλώσεις του στη Nova μίλησε τόσο για τη νίκη της ομάδας του όσο και για τον Μανούσο. «Η νίκη ήταν οριακή, αλλά νομίζω πως την αξίζαμε σύμφωνα με την εικόνα μας. Ο Μανούσος επέστρεψε μετά από έναν τραυματισμό που είχε μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα και χαίρομαι πάρα πολύ που έβαλε το γκολ και μας χάρισε τη νίκη. Χάρηκα πολύ μαζί του γιατί πέτυχε ένα σημαντικό γκολ που το άξιζε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Φέστα: «Αξίζαμε να μη χάσουμε»

Ο Τζανλούκα Φέστα από την άλλη είδε το εντός έδρας αήττητο σερί της ΑΕΛ να σταματάει από τον Ατρόμητο και στις δηλώσεις του τόνισε: «Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρουμε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Νομίζω ότι αξίζαμε τουλάχιστον να μη χάσουμε το παιχνίδι. Είχαμε καλά αποτελέσματα στο γήπεδο μας και σήμερα (σ.σ. χθες) παίξαμε καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».