Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-0: Οι πράσινοι βρήκαν τοί"Χ"ο

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Λεβαδειακός και Παναθηναϊκός στη Βοιωτία σε ένα παιχνίδι που είχε δυο πρόσωπα

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός 0-0: Οι πράσινοι βρήκαν τοί"Χ"ο

Οι φιλοξενούμενοι είχαν έναν ανούσιο μονόλογο στο α’ μέρος, ενώ στη συνέχεια οι Βοιωτοί ήταν πιο δραστήριοι με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες. Πάντως πήραν από έναν βαθμό, που μάλλον δεν τους αρκεί για την επίτευξη των στόχων τους.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή αλλά ήταν φλύαρος, με συνεχείς πάσες αρκετά μακριά από την περιοχή, ενώ προσπαθούσε κυρίως από δεξιά να προκαλέσει «ρήγματα» στην άμυνα των γηπεδούχων. Φυσικά έβρισκε... τοίχο και δεν μπορούσε να φτάσει απέναντι στον Σέρβο γκολκίπερ.

Από την άλλη πλευρά οι Βοιωτοί προσπαθούσαν με αντεπιθέσεις να απειλήσουν τον Διούδη, αλλά δεν τα κατάφερναν χάνοντας εύκολα τη μπάλα.

Έτσι το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις, παρά μόνο μια με τον Κουρμπέλη απο θέση οφσάιντ που δεν δόθηκε να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατοχή μπάλας στα πρώτα 45’ ήταν 34%-66% για τους «πράσινους».

Ο Λεβαδειακός στο β’ άρχισε πιέζει ψηλά και αυτό δημιούργησε προβλήματα στην ανάπτυξη του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι «άπλωσαν» το παιχνίδι τους, έκλεψαν μπάλες και ανάγκασαν τους αντιπάλους τους να κάνουν αρκετά λάθη χάνοντας το ρυθμό τους.

Μάλιστα έχασαν αρκετές ευκαιρίες και έβγαλαν πολλές κόντρες. Παρά τις προσπάθειες και των ποδοσφαιριστών πάντως το τελικό 0-0 άφησε και τις δύο ομάδες με παράπονα για την συγκομιδή των βαθμών.

Ο διαιτητής Φωτιάς ήταν καλός, αλλά σε κακή βραδιά οι βοηθοί του.


MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: ΔΑΚ Λιβαδειάς
Λεβαδειακός- Παναθηναϊκός 0-0
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Βασίλης Φωτιάς (Πέλλας)

Κάρτες: Μαρκόφσκι, Νανγκίς - Οικονόμου, Δώνης, Γιόχανσον

Οι συνθέσεις:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέχου, Άνγκουα, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Κονέ, Ζησόπουλος, Στανόγεβιτς, Μαρκόφσκι (84΄ Ιωαννίδης), Σαβαντογκό (78΄ Νανγκίς), Γιακουμάκης (90΄ Μέλεγκ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί (68΄ Άλτμαν), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης (86΄ Στάικος), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (80΄ Καμπετσής), Μακέντα.