ΟΦΗ - Ξάνθη 0-0 (vid)

O τερματοφύλακας της Ξάνθης Ζίφκοβιτς κράτησε το 0-0 στον αγώνα με τον ΟΦΗ που είχε για πρώτη φορά στον πάγκο του τον 

ΟΦΗ - Ξάνθη 0-0 (vid)

Δεν χάρηκε ο Χάιμε Βέρα στο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΟΦΗ. Η Ξάνθη με τη…γνωστή πετυχημένη συνταγή (άμυνα και Ζίβκοβιτς) κράτησε στο μηδέν τους Κρητικούς (0-0) που έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τις αποδείξεις του α’ βοηθού, Μπουξμπάουμ (Αν. Αττικής), ο οποίος δεν απέφυγε τα λάθη και στο πρώτο ημίχρονο.

Δείτε τα highlights του αγώνα ΕΔΩ

Ο ΟΦΗ μπήκε καλά στο ματς και απείλησε με Νέιρα (5’), Γιαννούλη (7’), Γιακουμάκη (17’) αλλά ο Ζίβκοβιτς είπε όχι ενώ ο Γιακουμάκης στο 24’ είχε πλασέ πάνω από το δοκάρι. Η Ξάνθη όσο περνούσε η ώρα ισορρόπησε αλλά δεν φάνηκε ιδιαίτερα επιθετικά. Είχε ένα καλό σουτ με τον Μπρίτο.

Στην επανάληψη ο Βέρα προσπάθησε από τον πάγκο να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του αλλά η Ξάνθη ήταν στιβαρή πίσω ενώ όποτε χρειάστηκε ο Ζίβκοβιτς ήταν στη σωστή θέση όπως στο 85’ (απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ναμπί). Στην κόντρα η Ξάνθη προσπάθησε στα τελευταία να κάνει τη ζημιά αλλά και ο βαθμός ήταν θετικός για τους Ακρίτες.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάνης
ΟΦΗ-Ξάνθη 0-0
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Μεγιάδο, Βουό, Νάστος - Κάστρο, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Αλμέιδα, Ντίρεσταμ

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Χάιμε Βέρα): Στρέζος, Νάστος, Γιακουμάκης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (68΄ Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο (61΄ Σακόρ), Ναμπί, Κοροβέσης, Νέιρα (76΄ Βουό), Ποτουρίδης.

ΞΑΝΘΗ (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Καντά, Λισγάρας, Ντίρεσταμ, Μπρίτο (63΄ λ. τρ. Σαρπόνγκ), Μελισσόπουλος (58΄ Μπαριέντος), Μελιόπουλος (53΄ Καμαρά).