Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Ομάρ, το παλεύει για Ντιναμό

Ο Ελαμπντελαουί έχει υποστεί ελαφριά θλάση και δύσκολα θα παίξει με τους Θεσσαλονικείς.

Ολυμπιακός: Δύσκολα με ΠΑΟΚ ο Ομάρ, το παλεύει για Ντιναμό

Ο τραυματισμός του Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν και το μοναδικό μελανό σημείο του αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ολυμπιακός έχασε έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του και μάλιστα μόλις λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ και την πρώτη «μάχη» με τη Ντιναμό Κιέβου.

Ένα τσίμπημα στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο ανάγκασε τον ποδοσφαιριστή να παραχωρήσει τη θέση του στον Βασίλη Τοροσίδη. Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί της Κυριακής από τις οποίες διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί ελαφριά θλάση.

Δεν μπαίνει στην κουβέντα το ματς της Τετάρτης με τη Λαμία, αφού σίγουρα θα είναι εκτός, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα έπαιζε καθώς ο Μαρτίνς θα προχωρήσει σε rotation.

Όλο το θέμα είναι το ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα. Μοιάζει πολύ δύσκολο να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικό στον αγώνα με τους Θεσσαλονικείς. Επί της ουσίας αυτή τη στιγμή κάνει αγώνα δρόμου να παίξει με τη Ντιναμό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Τις επόμενες ημέρες και από την πορεία της αποθεραπείας του θα διαπιστωθεί αν θα παίξει με τον ΠΑΟΚ.