Χωρίς Σολδάνο η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Ποιος έμεινε εκτός από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του Πειραιά.

Χωρίς Σολδάνο η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Έκανε προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Ολυμπιακού και σε αυτό εντάχθηκαν πέντε νέα πρόσωπα. Στο μεγάλο λιμάνι ήρθαν οι Γιώργος Μασούρας, Φράνκο Σολδάνο, Γιούρι Λοντίγκιν, Ζιλ Ντίας και Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Το θέμα που υπάρχει για τους Πειραιώτες είναι πως από τα πέντε αποκτήματα τα τρία μπορούν να δηλωθούν στη λίστα της UEFA για τη συνέχεια του Europa League. Σε σχέση με την λίστα που είχε δηλώσει μέχρι τα ματς των ομίλων έχει το δικαίωμα να κάνει τρεις αλλαγές.

Από την προηγούμενη λίστα βγήκαν οι Ανδρέας Γιαννιώτης, Ματίας Ναουέλ και Γιάγια Τουρέ. Αυτό σημαίνει ότι έπρεπε να μπουν τρία από τα νέα πρόσωπα. Ο Γιούρι Λοντίγκιν πήρε τη θέση του Γιαννιώτη όπως ήταν λογικό.

Ο Γιώργος Μασούρας που έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Την τρίτη θέση την καπάρωσε ο Ζιλ Ντίας που ακόμα μπορεί να μην έχει παίξει με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι πολύ πιο έτοιμος από τον Σολδάνο.

Ο Αργεντινός έτσι έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας και δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ματς με τη Ντιναμό Κιέβο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές και τους έχει εξηγήσει το σκεπτικό του και ο Σολδάνο ακόμα δεν είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια. Και ο ίδιος το είχε παραδεχτεί με δηλώσεις που είχε κάνει πριν την έναρξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.