Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό πάρε - δώσε

Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ολυμπιακός: Το μεταγραφικό πάρε - δώσε

Ζωηρή κινητικότητα παρουσίασε ο Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Πειραιά προχώρησε σε στοχευμένες κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί στην επίθεση με την απόκτηση των Φράνκο Σολδάνο, Ζιλ Ντίας και Γιώργο Μασούρα (ο οποίος ήδη άνοιξε τον λογαριασμό με την ερυθρόλευκη», βρήκε τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Γιαννιώτη στο πρόσωπο του ταλαντούχου Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ προέβη σε μια κίνηση με συμβολικές και ουσιαστικές προεκτάσεις με την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο λιμάνι της καρδιάς του.

Ταυτόχρονα, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να απαλλαγούν από ορισμένα βαρίδια του ρόστερ, όπως τον Σεμπά και τον Φελίπε Πάρντο, ενώ ταυτόχρονα έδωσαν δανεικούς σε ομάδες προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες-επενδύσεις του Ολυμπιακού, όπως τον πολλά υποσχόμενο Μάριο Βρουσάι και τον Δημήτρη Μάνο (ο οποίος μάλιστα έχει βρει δίχτυα και στα δύο πρώτα του ματς με τον ΠΑΣ).

Από εκεί και πέρα, ο δανεισμός του Ναουέλ ολοκληρώθηκε πρόωρα με τον νεαρό εξτρέμ να δίνεται εκ νέου δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Δημήτρης Νικολάου, που βρισκόταν εκτός πλάνων από τον Πέδρο Μαρτίνς, δόθηκε δανεικός στην Έμπολι, ενώ αποχώρησε και επίσημα ως ελεύθερος ο Γιάγια Τουρέ, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ:

Ήρθαν:

Αβραάμ Παπαδόπουλο (Ελεύθερος)
Γιούρι Λοντίγκιν (Δανεικός, Ζενίτ)
Ζιλ Ντίας (Δανεικός, Μονακό)
Φράνκο Σολδάνο (Μεταγραφή, Ουνιόν Σάντε Φε)
Γιώργος Μασούρας (Μεταγραφή, Πανιώνιος)

Έφυγαν:

Ματίας Ναουέλ (Δανεικός, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια)
Δημήτρης Νικολάου (Δανεικός, Έμπολι)
Μάριος Βρουσάι (Δανεικός, Βίλεμ)
Δημήτρης Μάνος (Δανεικός, ΠΑΣ Γιάννινα)
Σεμπά (Μεταγραφή, Al-Shabab Riyadh)
Φελίπε Πάρντο (Ελεύθερος, Τολούκα)
Γιάγια Τουρέ (Ελεύθερος, - )