Το δίωρο του Φετφατζίδη και οι ανοικτές αγορές

Ο Ολυμπιακός έχει ζητήσει από τον 28χρονο μεσοεπιθετικό να βρει ομάδα και ο Άρης «καραδοκεί». Υπάρχουν πιθανότητες να μείνει ακόμη και ελεύθερος.

Το δίωρο του Φετφατζίδη και οι ανοικτές αγορές

Με τον Γιάννη Φετφατζίδη όλα είναι ανοικτά. Ή μάλλον σχεδόν όλα ανοικτά, καθώς μοιάζει απίθανο να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ειδικά από τη στιγμή που του ζητήθηκε να βρει ομάδα. Δεν έχει κανένα νόημα να κάτσει για ένα εξάμηνο στην εξέδρα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον έχει στα πλάνα του.

Τι μπορεί να συμβεί τις επόμενες δύο ώρες που λήγει η μεταγραφική περίοδος για την Ελλάδα; Να αποκτηθεί από τον Άρη, είτε με μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή. Επίσης, σε δύο ώρες λήγει και η αγορά της Ιταλίας, απ’ όπου υπήρξε ενδιαφέρον για τον «Φέτφα» από Φροζινόνε και Λέτσε.

Αν δεν πάει στον Άρη, τότε μπορεί είτε να μείνει ελεύθερος (σ.σ. οι ελεύθεροι μπορεί να υπογράψουν όπου θέλουν στην Ελλάδα έως τις 14 Φεβρουαρίου), είτε να κοιτάξει αγορές που τα πρωταθλήματά τους δεν είναι τόσο προηγμένα. Να θυμίσουμε ότι πέρσι τέτοια εποχή ο Στέφανος Καπίνο δεν έβρισκε ομάδα και πήγε την τελευταία στιγμή ως ελεύθερος στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Για παράδειγμα η αγορά της Σαουδικής Αραβίας εκπνέει την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου. Η Αυστρία την προσεχή Τετάρτη. Αγορές όπως οι Κροατία, Τσεχία, Ρωσία, Ελβετία, Ρουμανία και Ουκρανία φτάνουν εώς και τέλη Φλεβάρη. Θα υπάρχουν δηλαδή ανοικτά παράθυρα σε περίπτωση που δεν λυθεί το συμβόλαιό του και θελήσει να ψαχτεί για τα πρωταθλήματα που προαναφέραμε.

Το πιθανότερο σενάριο πάντως είναι να τελειώσει άμεσα η υπόθεσή του, με τον Άρη να "καραδοκεί".