ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1

Με γκολ των Κουλούρη και Νέιρα ο ΟΦΗ και ο Ατρόμητος (1-1) μοιράστηκαν τους βαθμούς στο Ηράκλειο...

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1

Οι Περιστεριώτες που ήθελαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα για το 2019, μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο και με κύριους εκφραστές τους Ουάρντα και Κουλούρη που είχαν καλές συνεργασίες, έφταναν με μεγαλύτερες αξιώσεις στα καρέ του ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος που του… αρέσει να χτυπάει σε στατικές φάσεις, βρήκε το γκολ στο 33΄με τον Κουλούρη από κόρνερ με τον Έλληνα επιθετικό να πετυχαίνει το 14ο φετινό του τέρμα στη Σούπερ Λιγκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Όμως η χαρά για την ομάδα των δυτικών προαστίων δεν κράτησε πολύ αφού ο Νέιρα στο 37΄ έφερε το ματς στα ίσα με πλασέ από κοντινή απόσταση.

Στο δεύτερο μισό, ο ρυθμός έπεσε με τις δύο ομάδες να δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Μέγερι πάντως έσωσε τον Ατρόμητο στο φινάλε, όταν απέκρουσε το εξ επαφής σουτ του Παπαστεριανού.

MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Θ. Βαρδινογιάννης
ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1
Σκόρερ: 37΄Νέιρα- 33' Κουλούρης

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)
Κάρτες: Ποτουρίδης, Νάστος, Νέιρα / Μάντσον, Σάκιτς

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Νάστος (77΄ Παπαστεριανός), Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης (66΄ Ντίνας), Νέιρα, Γιακουμάκης (75΄ Βουό).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης (44΄ Νάτσος), Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Σάκιτς, Μάντσον (79΄ Ούμπιδες), Μπουσουλάτζιτς, Καρασαλίδης, Μπρούνο (65΄ Ενσικουλού), Ουάρντα, Κουλούρης.