Η προτροπή Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε στην ειδική εκδήλωση στα Σπάτα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΚ και ζήτησε μια χάρη από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η προτροπή Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε σήμερα (31/1) το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ και το παρών στην εκδήλωση που έγινε στο προπονητικό κέντρο της "Ένωσης" στα Σπάτα, έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μαζί του ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ευάγγελος Ασλανίδης καθώς και ο Α’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου.

Η πίτα λοιπόν κόπηκε, τα κομμάτια μοιράστηκαν και ο επιχειρηματίας έδωσε ευχές για μια καλή χρονιά με υγεία. Ταυτόχρονα, φρόντισε να στείλει το μήνυμά του ενόψει του Κυριακάτικου παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

«Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Πάνω απ όλα να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειες σας. Το πρωτάθλημα δεν μας πάει όπως θέλουμε, ας μην κρυβόμαστε. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και θέλω να σας παρακαλέσω ένα πράγμα.

Χθες σας είδα και θέλω να παρακαλέσω για την Κυριακή, εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα συστήματά και πώς θα παίξετε, αλλά να παίξετε με ψυχή. Το έχει ανάγκη ο κόσμος. Και πάλι χρόνια πολλά».

Στον Κλωναρίδη το πρώτο φλουρί!

Ο περισσότερο στρεσαρισμένος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ αυτόν τον καιρό, ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ήταν ο τυχερός στην πίτα της «Ένωσης». Κέρδισε το πρώτο φλουρί και το δώρο του είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Αναλυτικά έγραψε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ στην ιστοσελίδα της για την εκδήλωση στα Σπάτα:

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε σήμερα το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, παρουσία όλων των μελών της ποδοσφαιρικής ομάδας, του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου, των στελεχών και του προσωπικού.

Την πίτα έκοψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της ομάδας να έχουν μια καλή χρονιά, με υγεία. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ευάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Μηνάς Λυσάνδρου, η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Αγγελική Αρκάδη, το μέλος του ΔΣ Κωνσταντίνος Μαρινάκης, ο Τεχνικός Διευθυντής Νίκος Λυμπερόπουλος, ο υπεύθυνος λειτουργείας του ποδοσφαιρικού τμήματος Βασίλης Δημητριάδης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα.

Τα φλουριά της πίτας των ποδοσφαιριστών έτυχαν το πρώτο στον Βίκτωρα Κλωναρίδη, που κέρδισε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, το δεύτερο στον Τάσο Μπακασέτα, που κέρδισε ένα ταξίδι στην Ελλάδα και το τρίτο στον Βασίλη Λαμπρόπουλο (κέρδισε μια τηλεόραση), οποίος ήταν… διπλά τυχερός, καθώς σε αυτόν πήγε και το ποσό των 1.000 ευρώ της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε.

Τα φλουριά της πίτας του staff πήγαν στον υπεύθυνο του τμήματος αποκατάστασης Χρήστο Καρβουνίδη, ο οποίος κέρδισε μια κρουαζιέρα, στον γυμναστή Νίκο Πανουργιά και στον μεταφραστή της ομάδας Πάνο Αναστασόπουλο, με τους δύο τελευταίους να κερδίζουν από μια τηλεόραση.