Νάτχο: «Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο ανέφερε μετά το ματς στο Φάληρο πως η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της και κάθε παίκτης προσπαθεί να αρπάξει την ευκαιρία όταν του δοθεί.

Νάτχο: «Κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια»

Ο Μπίμπαρς Νάτχο, μιλώντας στη κάμερα της NOVA, ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πως η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της και κάθε παίκτης προσπαθεί να αρπάξει την ευκαιρία όταν του δοθεί.

Αναλυτικά: "Σήμερα κάναμε ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Αυτή είναι η δουλειά μας, όλοι θέλουν να παίζουν περισσότερο, περιμένουμε όλοι την ευκαιρία μας και όταν μας επιλέγει ο προπονητής προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Κάθε νίκη μας βοηθάει και μας δίνει αυτοπεποίθηση, κάθε ομάδα ξέρει ότι όταν έρχεται εδώ δεν θα είναι εύκολα και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Όταν οι οπαδοί το χαίρονται το ίδιο συμβαίνει και με τους παίκτες, τους ευχαριστούμε πολύ και είναι η δουλειά μας να τους ευχαριστούμε.

Είναι ένα από τα σημαντικότερα ματς, τα παιχνίδια ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό είναι πάντοτε σημαντικά, δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι έχουμε ματς και πριν και μετά".