Δάρας: «Προπονητάρα ο Μάντζιος»

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου δήλωσε πως τελείωσε το θέμα της φορολογικής ενημερότητας. Τι είπαν Μάντζιος και Γκουτσίδης.

Δάρας: «Προπονητάρα ο Μάντζιος»

Το θέμα που "καίει" τον Πανιώνιο είναι αυτό της φορολογικής ενημερότητας, την οποία θα έχει την πέμπτη η ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα μπορέσει να κάνει την τελευταία στιγμή προσθήκες στο ρόστερ της. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Χρήστος Δάρας μίλησε στην Nova και αφού αποθέωσε τον Άκη Μάντζιο τόνισε πως το θέμα της φορολογικής ενημερότητας τελείωσε.

«Καλύτερη φορολογική ενημερότητα από αυτή την προπονητάρα δεν υπάρχει. Θα έχουμε και φορολογική ενημερότητα και ο Μάντζιος θα έχει εργαλεία για να αποδείξουμε και την αξία του προπονητή και του Πανιωνίου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Μάντζιος: «Να σηκώσουμε το φορτίο»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος από την πλευρά του δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Λογικό είναι να έχουμε αυτό το δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί, αλλά έχουμε προβλήματα και ένα μικρό ρόστερ. Κερδίσαμε μία καλή ομάδα, τα καταφέραμε. Δεν έχουμε χρόνο για ξεκούραση γιατί έχουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο που μας βοήθησε. Είναι σημαντικό να έχουμε κάποιες προσθήκες για να σηκώσουμε το φορτίο».

Γκουτσίδης: «Να δώσουμε κίνητρο»

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης, βοηθός του Γιώργου Παράσχου μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο στην κάμερα της Nova και μετέφερε τον προβληματισμό που υπάρχει στην ομάδα της Αρκαδίας. «Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Κάτι γίνεται πάντα για να δεχόμαστε εύκολα γκολ και να κυνηγάμε το σκορ. Κάτι πρέπει να γίνει για να ανεβάσουμε τη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να δώσουμε κίνητρο στους ποδοσφαιριστές να κυνηγούν το γκολ μέχρι το τέλος. Η προσπάθεια γίνεται, αλλά πάντα κάτι γίνεται. Πρέπει να μιλήσουμε με τα παιδιά γιατί είναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Αυτό το γκολ ήταν κρύο. Εκεί που ελέγχαμε το παιχνίδι όταν δέχεσαι τέτοια γκολ είναι πολύ δύσκολο να αντιδράσεις όταν προέρχεσαι και από τέτοια γκολ», είπε χαρακτηριστικά.