Ολυμπιακός: Οι τρεις «δήμιοι» της ΑΕΛ

Φορτούνης, Λάζαρος και Μασούρας έχουν εξαιρετική παράδοση απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (31/1, 19:30, LIVE στο fosonline.gr)

Ολυμπιακός: Οι τρεις «δήμιοι» της ΑΕΛ

Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού που θα είναι την Τετάρτη (30/1) στο Καραϊσκάκη για το ματς με την ΑΕΛ στο πλαίσιο της 15ςη αγωνιστικής, έχουν αντιμετωπίσει την Λάρισα την τελευταία διετία, αλλά κάποιοι εξ αυτών έχουν παρελθόν απέναντι στη θεσσαλική ομάδα.

Ο Κώστας Φορτούνης δεν είχε καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά τσα παιχνίδια ποιυ έγιναν πρόπερσι (μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός είχε χάσει 1-0 από την ΑΕΛ), αλλά στην περσινή σεζόν ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής των δύο ματς. Στο Καραϊσκάκη, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 4-1, με τον Φορτούνη να σημειώνει δύο γκολ, το ένα με πέναλτι. Ενώ στον αγώνα που έγινε στη Λάρισα στο δεύτερο γύρο, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε δώσει δύο ασίστ στη νίκη της ομάδας του με 0-3.

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο είχε συμβεί το εξής αξιομνημόνευτο: με τη φανέλα του ΠΑΟΚ είχε σκοράρει το 2008 με κεφαλιά και είχε δώσει τη νίκη στην τότε ομάδα του στην Τούμπα με 1-0. Μια χρονιά αργότερα ως παίκτης του Παναθηναϊκού πια, είχε βάλει γκολ στο εντός έδρας στο εντός έδρας ματς 3-0 των «πρασίνων» επί της Λάρισας. Ενώ πολλά χρονιά μετά, όταν πήγε στην ΑΕΚ, είχε μια ασίστ στο 3-0 με τη θεσσαλική ομάδα, πάλι ως γηπεδούχος. Ο Λάζαρος δηλαδή έχει... δράση κόντρα στην ΑΕΛ, όταν την αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος και όποτε βάζει γκολ ή δίνει ασίστ, οι ομάδες του κερδίζουν χωρίς να δεχθούν γκολ.

Αυτός πάντως που έχει... «πελάτισσα» την Λάρισα είναι ο Γιώργος Μασούρας! Την τελευταία διετία με τον Πανιώνιο της βάζει συνεχώς γκολ και την κερδίζει. Πέρυσι στο Πανιώνιος - ΑΕΛ 4-1, αλλά και φέτος δύο φορές! Στο πρωτάθλημα στο 4-2 της Νέας Σμύρνης, όπως και στο 2-0 του Κυπέλλου το ίδιο γήπεδο.