Ολυμπιακός: Ικανή για ζημιές η ΑΕΛ, «προσοχή» λέει ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δει ότι από τον Οκτώβριο οι Θεσσαλοί καταθέτουν την ψυχή τους σε κάθε ματς. Πήραν ισοπαλίες από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, κόντεψαν να κόψουν βαθμούς και από τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Ικανή για ζημιές η ΑΕΛ, «προσοχή» λέει ο Μαρτίνς

Όποιος νομίζει ότι ο Ολυμπιακός θα ξεμπερδέψει εύκολα με την ΑΕΛ στο παιχνίδι της Τετάρτης (30/1, 19.30), τότε δεν έχει δει τα όσα έχει κάνει το τελευταίο τρίμηνο η θεσσαλική ομάδα...


Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που έχει αποδείξει ότι είναι ικανή για ζημιές σε όλα τα γήπεδα! Από τις 27 Οκτωβρίου όταν έφερε ισοπαλία (0-0) με τον ΟΦΗ στην Λάρισα, σαν να «χτύπησε» ένα... ξυπνητήρι στους «βυσσινί» και έχουν παρουσιάσει ένα διαφορετικό (προς το καλύτερο) πρόσωπο από εκείνο το σημείο και έπειτα, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα.


Εδώ και τρεις μήνες λοιπόν η ΑΕΛ έχει ηττηθεί με 2-0 στην Τρίπολη κι ενώ μέχρι το 90’ κυνηγούσε την ισοφάριση. Ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κι ενώ είχε προηγηθεί με τον Νούνιτς στο 36’ και παίρνοντας τελικά τη νίκη ο Δικέφαλος με τον Ακπόμ στο 70’. Έφερε 0-0 με την ΑΕΚ, με το αποτέλεσμα να αδικεί τους Θεσσαλούς! Έφερε 1-1 με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και λίγο έλειψε να αποκλείσει τον Αστέρα Τρίπολης από το Κύπελλο, χάνοντας την πρόκριση στο 86’.


Η ΑΕΛ εδώ και τρεις μήνες έχει 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες (με τον τρόπο που σας περιγράψαμε παραπάνω) σε σύνολο 14 αγώνων, παίζοντας και ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν κλείνεται στο καβούκι της περιμένοντας τον αντίπαλο.


Ο Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν είχε κάθε λόγο να κρούσει «καμπανάκια» στους παίκτες του, έτσι ώστε να μην νομίζουν ότι θα είναι τόσο εύκολο το βράδυ τους. Ναι μεν ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, όμως, αυτό που προέχει είναι να μην «γκελάρει» πουθενά εώς το ματς της 10ης Φεβρουαρίους στην Τούμπα, έτσι ώστε να τα παίξει όλα για όλα για το πρωτάθλημα στον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ.