Όλα καλά με την υπογειοποίηση, προχωρά το γήπεδο της ΑΕΚ

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής ενέκρινε το έργο για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Θέμα χρόνου πλέον η προκήρυξη διαγωνισμού.

Όλα καλά με την υπογειοποίηση, προχωρά το γήπεδο της ΑΕΚ

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του έργου της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα έργο που σχετίζεται με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Η αρμόδια οικονομική επιτροπή συνεδρίασε χθες και ενέκρινε τόσο την μελέτη όσο και τον προϋπολογισμό.

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Η απόφαση της αρμόδιας οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής έχει ως εξής:

«Έγκριση 1) του σχεδίου Διακήρυξης της ανοικτής διαδικασίας μέσω Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και των τευχών δημοπράτησης, 2) της διενέργειας διαγωνισμού του Διαγωνισμού μέσω του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ, 3) της δημοσίευσης της διακήρυξης στο ΚΗΜΔΗΣ, 4) του σχεδίου Περίληψης Διακήρυξης για δημοσίευση στον ελληνικό τύπο και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής για το έργο «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και συνοδά Έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», συνολικού προϋπολογισμού 14.274.193,55 € (πλέον ΦΠΑ 24%). (Δ/νση Τεχνικών έργων Κεντρικού Τομέα) 8. Εισήγηση παράτασης συνολικής και τμηματικών».