Εκτός μάχης και ο Κάνιας για τον ΠΑΟΚ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ισπανός μέσος προστέθηκε στη λίστα απουσιών του «δικεφάλου του Βορρά» μαζί με τους Βιεϊρίνια και Σάκχοφ. Ποιους συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Εκτός μάχης και ο Κάνιας για τον ΠΑΟΚ ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Τρεις είναι τελικά οι απουσίες που μετράει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει του εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (30/1, 17.15) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ειδικότερα, στις ήδη υπάρχουσες των Αντελίνο Βιεϊρίνια, Εβγκέν Σάκχοφ προστέθηκε κι αυτή του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Ο Ισπανός μέσος ένιωθε ενοχλήσεις στη γάμπα τις τελευταίες μέρες και δεν κατάφερε να γυμναστεί με την υπόλοιπη ομάδα στο πρόγραμμα της Τρίτης (29/1), συνεπώς τέθηκε εκτός μάχης για τη συνάντηση με την ηπειρωτική ομάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League.

Η προετοιμασία του «δικεφάλου του Βορρά» για το συγκεκριμένο παιχνίδι ολοκληρώθηκε με μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία την Τρίτη (29/1), με τον Λουτσέσκου στη συνέχεια να ανακοινώνει τους «εκλεκτούς» που μετέχουν στην αποστολή και είναι οι εξής:

Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Γιαννούλης, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μπαλογιάννης, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Καρέλης.