Τελευταία ευκαιρία Παντελίδη στον Άρη

Ο έμπειρος τεχνικός παραμένει στη θέση του μέχρι... νεωτέρας και όλα δείχνουν ότι το μέλλον του θα κριθεί στο εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (31/1) με την Ξάνθη.

Τελευταία ευκαιρία Παντελίδη στον Άρη

Με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο θα παραταχθεί ο Άρης στο εκτός έδρας ματς της προσεχούς Πέμπτης με αντίπαλο την Ξάνθη στα Πηγάδια (31/1, 19.00), όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ.

Το κλίμα στις τάξεις των «κιτρίνων» ήταν ιδιαίτερα βαρύ μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό και κάποιες πηγές ήθελαν τον έμπειρο τεχνικό να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την... έξοδο, εξαιτίας των συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ωστόσο μετά τη συνάντηση που είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, αποφασίστηκε η παραμονή του Παντελίδη στο προπονητικό πόστο για το παιχνίδι στα Πηγάδια.

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι η θέση του έμπειρου κόουτς δεν παραμένει επισφαλής. Είναι προφανές ότι ο Παντελίδης θα κριθεί πρωτίστως από το αποτέλεσμα και δευτερευόντως από την εμφάνιση κόντρα στην Ξάνθη...