Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για Αβραάμ και μεταγραφές (vid)

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε την έντονη φημολογία περί νέας μεταγραφής, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Αβραάμ και του Τοροσίδη.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για Αβραάμ και μεταγραφές (vid)

Τα μεταγραφικά σενάρια έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα με τη φημολογία να θέλει τον Ολυμπιακό έτοιμο να κάνει κι άλλη μεταγραφή. Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε ακόμα και σε αυτό το γεγονός επισημαίνοντας πως είναι ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του αυτή τη στιγμή.

Ο Πορτογάλος κόουτς έπλεξε επίσης το εγκώμιο του Αβραάμ Παπαδόπουλου, τον οποίο χαρακτήρισε «αρχηγό», ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια και για τον Βασίλη Τοροσίδη.

«Το σημαντικό είναι οι άνθρωποι που είναι εδώ. Είναι σημαντικό ότι έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές με ποιότητα που έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο. Η παρουσία του Αβραάμ είναι πολύ σημαντική γιατί είναι ένας αρχηγός και ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από αρχηγούς. Σαν προπονητής έχω την υποχρέωση εκτός από το να προπονώ την ομάδα να αφήσω έργο όταν φύγω. Να αφήσω πίσω μου ανθρώπους που θα μπορέσουν να συνεχίσουν το έργο. Άνθρωποι σαν τον Αβραάμ και τον Τοροσίδη που έχουν προσωπικότητα να προσφέρουν είναι απαραίτητοι. Η αγορά για εμένα έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό, άλλο αν παραμένει ανοιχτή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τους ποδοσφαιριστές που έχουμε εδώ», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να περιμένουμε κάτι τις επόμενες ώρες ο Μαρτίνς μίλησε περισσότερο για τις αποχωρήσεις: «Αυτή η κινητικότητα δεν κάνει καλό στην ομάδα. Ωστόσο η αγορά είναι ανοιχτή και εμείς έχουμε 2-3 ποδοσφαιριστές που θέλουμε να τοποθετήσουμε κάπου, διότι έχουμε πάρα πολλούς παίκτες», είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς.

Δείτε όλες τις δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς…