«Στα μαλακά» ο Παπαδόπουλος για την επίθεση στον Κουτσοσπύρο

Με ένα μήνα απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τιμωρήθηκε ο -πρώην πλέον προπονητής του ΟΦΗ- Νίκος Παπαδόπουλος για την επίθεση στον Χρήστο Κουτσοσπύρο.

«Στα μαλακά» ο Παπαδόπουλος για την επίθεση στον Κουτσοσπύρο

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα μήνα καθώς και πρόστιμο 7.000 ευρώ στον Νίκο Παπαδόπουλο για την επίθεση στον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού, Χρήστο Κουτσοσπύρο.

Τιμώρησε επίσης την ΠΑΕ ΟΦΗ με χρηματικό πρόστιμο 9.000 ευρώ. Ο Παπαδόπουλος «έπεσε στα μαλακά» αφού βάσει κατηγορητηρίου κινδύνευε με αποκλεισμό έως και έξι μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους. Όπως είναι γνωστό μια μέρα μετά το επεισόδιο η διοίκηση του ΟΦΗ προχώρησε στην απόλυσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 17ης αγωνιστικής. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ, Ν. Παπαδόπουλο (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/1/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 20/1/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/46/1/9-ιθ από 21/1/2019 Έκθεση της Αστυνομίας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Ν. Παπαδόπουλου στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Επιβάλει στην ΠΑΕ ΟΦΗ συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων (9.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Ν. Παπαδόπουλο τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των επτά χιλιάδων (7.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα.