Ολυμπιακός: «Γκαζώνει» ο Ζιλ Ντίας

Οι πρώτες ημέρες του Πορτογάλου εξτρέμ στον Ρέντη και το ντεμπούτο που ετοιμάζεται να κάνει με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ολυμπιακός: «Γκαζώνει» ο Ζιλ Ντίας

Και το εμπόδιο της Τρίπολης ξεπεράστηκε με επιτυχία από τον Ολυμπιακό και πλέον οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους δύο εντός έδρας παιχνίδια πριν παίξουν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αρχής γενομένης από το ματς της Τετάρτης με αντίπαλο τη Λάρισα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ένα ματς που μπορεί να μοιάζει εύκολο, αλλά ίσως να είναι πολύ επικίνδυνο αν δεν τον προσέξει η ομάδα του Πειραιά.

Για την αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης είναι πολύ πιθανό να δούμε στην αποστολή τον Ζιλ Ντίας. Το αρχικό σχέδιο που υπήρχε από τους «ερυθρόλευκους» ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Πειραιά να μπει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Αν το επιτρέψουν οι συνθήκες του αγώνα δεν αποκλείεται και να πάρει χρόνο συμμετοχής όπως είχε συμβεί με τον Φράνκο Σολδάνο την περασμένη εβδομάδα στο ματς Κυπέλλου με τη Ξάνθη.

Ο 22χρονος εξτρέμ προπονείται από την περασμένη Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα στον Ρέντη. Έχει δείξει πως η φυσική του κατάσταση είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα μπει πιο γρήγορα από τον Σολδάνο με την ομάδα. Είναι σημαντικό πως ο προπονητής είναι Πορτογάλος, αφού αυτό τον βοηθάει περισσότερο στην καλύτερη προσαρμογή στα νέα δεδομένα. Ο Ντίας έχει φορτσάρει για τα καλά και ετοιμάζεται να μπει με την ομάδα του Πειραιά.