Τι γίνεται με Μιράντα, Ναουέλ

Οι δύο ποδοσφαιριστές απασχολούν συλλόγους από Πορτογαλία και Ισπανία και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν.

Τι γίνεται με Μιράντα, Ναουέλ

Ο Δημήτρης Νικολάου ανακοινώθηκε από την Έμπολι, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν τις αλλαγές στο ρόστερ τους και δεν είναι και λίγες. Στο μεγάλο λιμάνι έχουν έρθει οι Σολδάνο, Ντίας, Μασούρας, Λοντίγκιν και Αβραάμ.

Έχουν γίνει και εκκαθαρίσεις στο ρόστερ της ομάδας του Πειραιά. Σεμπά, Τουρέ και Πάρντο αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογο. Ο Νικολάου έφυγε δανεικός στην Έμπολι, ο Μάνος πήγε στον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Βρουσάι στη Βίλεμ. Ο Ανδρούτσος ήταν έτοιμος να πάει στον Πανιώνιο, αλλά τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας της Νέας Σμύρνης δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση. Ο νεαρός χαφ βέβαια θα φύγει από τον σύλλογο.

Οι εκκαθαρίσεις, ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Μιράντα και Ναουέλ είναι δύο ποδοσφαιριστές που θα μας απασχολήσουν τις επόμενες ημέρες. Για τους δύο ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού. Στην Τρίπολη δεν πήγε κανείς από τους δύο και οι επόμενες ημέρες είναι καθοριστικές για το μέλλον τους.

Για τον Μιράντα υπάρχει το θερμό ενδιαφέρον της Ρίο Άβε, ενώ με τον Ναουέλ ασχολούνται ομάδες της Segunda Division. Αμφότεροι είναι εξαιρετικά δύσκολο να μείνουν στο ρόστερ της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.