Ολυμπιακός: Άλλος Λάζαρος το 2019

Ο τραυματισμός που τον πήγε πίσω, η δουλειά και το σχέδιο του Μαρτίνς που άλλαξε τον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Ολυμπιακός: Άλλος Λάζαρος το 2019

Ένα από τα μεγάλα όπλα του Ολυμπιακού που πόνταρε πολλά πάνω από το καλοκαίρι όταν και έγινε η μεταγραφή είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών ήρθε στο λιμάνι και είχε την πίεση να αποδείξει πράγματα για ευνόητους λόγους.

Εκείνος ο τραυματισμός πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στις 25 Νοεμβρίου τον πήρε πίσω και εμφανίστηκε ξανά στις 13 Ιανουαρίου στο εκτός έδρας ματς με τον Λεβαδειακό. Από εκείνο το παιχνίδι ο Λάζαρος απέδειξε πως είναι αλλιώς το νέο έτος.

Στη Λιβαδειά ήταν πρωταγωνιστής του καταιγιστικού διαστήματος της ομάδας, αλλά η κούραση τον κατέβαλλε και στο 68’ έγινε αλλαγή. Στα Γιάννενα ο Λάζαρος σκόραρε με κεφαλιά κι έκανε το 2-1 για τον Ολυμπιακό. Στην Τρίπολη είχε την ασίστ στον Φορτούνη και το δεύτερο γκολ.

Σε αυτά τα τρία εκτός έδρας ματς είναι πρωταγωνιστής ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. Το διάστημα που είχε μείνει εκτός δράσης ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε πολύ μαζί του. Ήθελε να επιστρέψει και να είναι φρέσκος και πανέτοιμος. Μη ξεχνάμε πως στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, στο Κύπελλο με τη Ξάνθη δεν ήταν στην αποστολή. Ο Πορτογάλος δεν θέλει να επιβαρύνει τον Λάζαρο, ο οποίος είναι αλλιώς με τη νέα χρονιά.