«Ο Λοντίγκιν να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο»

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής Ρωσίας, Ρουσλάν Νιγκματούλιν μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

«Ο Λοντίγκιν να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο»

Από το απόγευμα της Κυριακής ο Γιούρι Λοντίγκιν ανήκει και επίσημα στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Ο 28χρονος γκολκίπερ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό της ομάδας του Πειραιά έπειτα από μία σεζόν που δεν είχε πάρει χρόνο στη Ζενίτ. Και για τον ίδιο είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να κάνει επανεκκίνηση στην καριέρα του.

Για τον δανεισμό του διεθνούς Ρώσου πορτιέρε στον Ολυμπιακό μίλησε ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής Ρωσίας, Ρουσλάν Νιγκματούλιν, ο οποίος τόνισε:

«Ο Λοντίγκιν είχε 2-3 καλά χρόνια στη Ζενίτ, όπου έφτασε στο σημείο να κληθεί στην εθνική Ρωσίας. Έπειτα όμως ήταν ασταθής, κάτι απαράδεκτο για τη Ζενίτ. Τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο για το αν θα επιστρέψει στην εθνική Ρωσίας.

Εάν συγκεντρωθεί και βρεθεί στο ίδιο επίπεδο όπως στη σεζόν 2015/16 τότε θα έχει πιθανότητες. Η Ελλάδα είναι μια επιλογή που του ταιριάζει. Τα πάντα είναι γνώριμα για εκείνον και δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, μπορεί να αφοσιωθεί μόνο στο ποδόσφαιρο», τόνισε χαρακτηριστικά.