Ατρόμητος: «Κύριοι της ΚΕΔ αναλογιστείτε τις ευθύνες σας»

Ο διαιτητής Κομίνης και οι βοηθοί του προκάλεσαν παράπονα τόσο στη Λαμία, όσο και στον Ατρόμητο στο μεταξύ τους παιχνίδι στην έδρα της πρώτης. 

Ατρόμητος: «Κύριοι της ΚΕΔ αναλογιστείτε τις ευθύνες σας»

Οι Περιστεριώτες διαμαρτύρονται τόσο για το πρώτο γκολ των γηπεδούχων που ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, όσο και για το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο η Λαμία πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Ατρόμητος, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ομάδας, κ. Χρήστου Γαλαριώτη, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, τονίζοντας ότι η ΚΕΔ πρέπει να πάρει τα μέτρα της αφού το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία και κάθε βαθμός ίσως να στοιχίζει στις ομάδες:

«Νέα αλλοίωση αποτελέσματος με γκολ στο 1-1 που ξεκινάει από θέση οφσάιντ (κεφαλιά του Μπαράλες) και το 2-1 από ανύπαρκτο πέναλτι.

Κύριοι της ΚΕΔ αναλογιστείτε τις ευθύνες σας γιατί πηγαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και ο κάθε πόντος είναι σημαντικός για την επίτευξη των στόχων της κάθε ομάδας.

Πάρτε μέτρα για τη βελτίωση της διαιτησίας και θωρακίστε την ισονομία και το 50-50 για όλες τις ομάδες γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση με διαιτησίες που διαμορφώνουν αποτελέσματα», αναφέρει ο κ. Γαλαριώτης.