«Κοκκίνισε» η Τρίπολη!
Κατάμεστη είναι η εξέδρα των φιλοξενουμένων στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με τους φίλους του Ολυμπιακού να δίνουν ξανά δυναμικό «παρών»
Σε ρυθμούς… «ερυθρόλευκους» κινείται η Τρίπολη, με τους φίλους του Ολυμπιακού να δίνουν δυναμικό «παρών» στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.
Η κερκίδα των φιλοξενούμενων έχει ντυθεί στα ερυθρόλευκα, δημιουργώντας ξεχωριστή ατμόσφαιρα στην αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της Super League.
Η παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού αναμενόταν, άλλωστε, ιδιαίτερα δυναμική, καθώς τα εισιτήρια που τέθηκαν στη διάθεση των φιλάθλων έγιναν ανάρπαστα.
Χρειάστηκαν μόλις τέσσερις ώρες από τη στιγμή που ξεκίνησε η διάθεσή τους για να εξαντληθούν, δείχνοντας τη μεγάλη επιθυμία των «ερυθρόλευκων» να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους.
Έτσι, ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος του στην προσπάθειά του να φύγει με τη νίκη από την Τρίπολη, έχοντας στο πλευρό του μια… κατακόκκινη εξέδρα.