Ανατροπή με Ντοναρούμα: Παίρνει Λοντίγκιν ο Ολυμπιακός!

Ο 28χρονος πορτιέρε είναι ο εκλεκτός των Πειραιωτών για να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Τι έγινε με τον Ιταλό που ήταν σίγουρος.

Ανατροπή με Ντοναρούμα: Παίρνει Λοντίγκιν ο Ολυμπιακός!

Τα είχε βρει σε όλα ο Ολυμπιακός με τον Αντόνιο Ντοναρούμα και τη Μίλαν προκειμένου ο 28χρονος πορτιέρε να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Γιαννιώτη. Μάλιστα οι πληροφορίες από την Ιταλία ήθελαν τον παίκτη να έρχεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Τετάρτη. Πράγματι αυτή ήταν η ενημέρωση που είχαν στον Πειραιά, αλλά ο τραυματισμός του Ρέινα έβαλε σε δεύτερες σκέψεις τους ανθρώπους της Μίλαν.

Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν μπορούν ούτε να περιμένουν, ούτε να ρισκάρουν το τι θα γίνει με τον Ντοναρούμα. Θέλουν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα του πορτιέρε. Έτσι οι Πειραιώτες στράφηκαν στην επόμενη λύση που είχαν στη λίστα τους και η οποία είναι ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Για τον 28χρονο πορτιέρε υπήρχε πάντα καλή άποψη στο μεγάλο λιμάνι (άλλωστε τον κρατούσε ζεστό για το καλοκαίρι) και έτσι αυτός είναι ο τερματοφύλακας που θα έρθει για να κλείσει και αυτή η… τρύπα στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι αρκετά προχωρημένο και αναμένεται από ώρα σε ώρα να τελειώσει οριστικά.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί φημολογία πως ο Λοντίγκιν περνάει ιατρικές εξετάσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το σίγουρο είναι πως στο πρόσωπο του 28χρονου τερματοφύλακα ο Ολυμπιακός βρήκε τον αντικαταστάτη του Γιαννιώτη.

Σημειώνεται ότι ο Λοντίγκιν θεωρείται ξένο σώμα στη Ζενίτ και τις τελευταίες μέρες έκανε προπονήσεις στην Ξάνθη.