Ο Αστέρας θέλει τον Βασιλακάκη για αντί - Τόνσο

Στο πρόσωπο του Έλληνα μεσοεπιθετικού η ομάδα της Τρίπολης έχει βρει τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Τόνσο ο οποίος μετακόμισε στον Άρη. 

Ο Αστέρας θέλει τον Βασιλακάκη για αντί - Τόνσο

Στον Αστέρα Τρίπολης θεωρούν ότι ο Βασιλακάκης έχει όλα τα στοιχεία του χρειάζεται η ομάδα τους, προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του Τόνσο.

Ο Βασιλακάκης φέτος δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Ατρόμητο, κυρίως λόγω του τραυματισμού που τον είχε κρατήσει κάποιο διάστημα εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων και στον Αστέρα ευελπιστούν ότι ο ποδοσφαιριστής θα δελεαστεί με την προοπτική να πάει σε μια ομάδα που έχει ανάγκη από άμεση ενίσχυση στη θέση που αγωνίζεται και ο ίδιος.

Οι «Αρκάδες» φέρονται να έχουν εκφράσει στον ποδοσφαιριστή το ενδιαφέρον τους, εκείνος να το εξετάζει σοβαρά και το μόνο που μένει πλέον είναι να δούμε αν οι δύο πλευρές θα μπουν σε... τροχιά διαπραγματεύσεων προκειμένου το «φλερτ» τους να καταλήξει σε γάμο!

Η στάση του Ατρομήτου

Μέχρι στιγμής στον Ατρόμητο δεν έχουν δεχτεί κάποια ενόχληση από τον Αστέρα για το θέμα του Βασιλακάκη. Οι Περιστεριώτες παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στο θέμα, όμως θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι αν ο ποδοσφαιριστής ζητήσει να αλλάξει ομάδα, ο Ατρόμητος δεν θα έχει αντίρρηση, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποζημιωθεί και η ομάδα των δυτικών προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα είναι καθαρά του Βασιλακάκη. Ο ποδοσφαιριστής ίσως και να θεωρεί ότι μια πιθανή μετακίνησή του στην ομάδα της Τρίπολης να σημάνει και την αγωνιστική του αναγέννηση.

Το αν τελικά θα συμβεί αυτό θα το ξέρουμε σύντομα, αφού από αύριο, Δευτέρα 28/1 αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Αστέρα, Ατρόμητο και Βασιλακάκη!