Πανιώνιος- ΑΕΚ 0-2: Συν γκάφα και χείρα κίνει... (vid)

Η ΑΕΚ πέρασε 2-0 από τη Νέα Σμύρνη χάρη σε γκολ των Μάνταλου, μετά από κοντρόλ με το χέρι και Πόνσε στο φινάλε του αγώνα, μετά από απίστευτη γκάφα του Μανοΐλοβιτς

Πανιώνιος- ΑΕΚ 0-2: Συν γκάφα και χείρα κίνει... (vid)

Απέδρασε (0-2) από τη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της. Ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 14’, ένα τέρμα όμως που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο αρχηγός του «Δικεφάλου» κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι προτού εκτελέσει τον Μανοΐλοβιτς μέσα από την περιοχή και έπειτα από το εξαιρετικό ένα-δύο που έπαιξε με τον Πόνσε.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά ο ρέφερι. Ευαγγέλου δεν άλλαξε την απόφασή του: Έδειξε σέντρα και η ΑΕΚ είχε ξανά βρει νωρίς τέρμα, όπως είχε κάνει και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της.

Δείτε το γκολ ΕΔΩ

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Ο Γκάλο στο 80’ γύρισε επικίνδυνα με το κεφάλι προς την εστία της ομάδας του και παρά τρίχα αποφεύχθηκε το αυτογκόλ ενώ στο 88’ ο Μπάρκας εντυπωσιακά παραχώρησε κόρνερ σε βολίδα του Τσιλούλη έξω από την περιοχή!

Τελικά όχι μόνο δεν ισοφάρισε ο Πανιώνιος αλλά δέχτηκε στις καθυστερήσεις και γκολ. Στο 90’+2’ ο Μανοΐλοβιτς έστρωσε την μπάλα στον Πόνσε έξω από την περιοχή κι εκείνος με πλασέ προ κενής εστίας είπε ευχαριστώ στον αντίπαλο πορτιέρο για το δώρο που του έκανε.

Δείτε το 0-2 ΕΔΩ

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Ν. Σμύρνης
Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-2
Σκόρερ: 14' Μάνταλος, 92΄ Πόνσε

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κάρτες: Ντουρμισάι, Κούρντι - Χουλτ, Μπακάκης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά (65΄ Καμαρά), Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Κούρντι, Κεϊτά (39΄ Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι, Σιντί Αλί (77΄ Τσιλούλης).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, Μάνταλος, Άλεφ, Μπακασέτας (81΄ Μπογέ), Γκάλο, Κλωναρίδης (61΄ Κρστίτσιτς), Πόνσε (90΄+3 Αλμπάνης).