Πενράις: «Eίπα στην ΑΕΚ ότι ήθελα να έρθω στους Ρέιντζερς και με διευκόλυνε»
Ο Τζέιμς Πενράις αποκάλυψε το παρασκήνιο της μετακίνησης του στους Ρέιντζερς, ευχαριστώντας παράλληλα την ΑΕΚ που διευκόλυνε την επιθυμία του.
Ο Τζέιμς Πενράις όχι μόνο αποχώρησε, με τη μορφή δανεισμού (και οψίον αγοράς το άλλο καλοκαίρι), από την ΑΕΚ, με προορισμό τους Ρέιντζερς, αλλά ντεμπουτάρισε στην ομάδα της Γλασκώβης (πετυχαίνοντας γκολ και έχοντας ασίστ κόντρα στη Σεντ Μίρεν για το Λιγκ Καπ Σκωτίας).
O 27χρονος αριστερός μπακ σε δηλώσεις του, στο «rangersreview» παραδέχτηκε ότι στενοχωρήθηκε όταν δεν είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή τον, περασμένο Ιανουάριο, ενώ δεν το σκέφτηκε πολύ όταν επανήλθε το ενδιαφέρον των «Διαμαρτυρόμενων».
Παράλληλα ευχαρίστησε την ΑΕΚ που τον διευκόλυνε στη μετακίνησή του.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζέιμς Πενράις:
«Tον Ιανουάριο ήμασταν κοντά, αλλά για διάφορους λόγους δεν έγινε η μεταγραφή και τελικά παρέμεινα και κατέκτησα το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ. Όταν άκουσα ότι υπήρχε ενδιαφέρον σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, ήταν το μόνο που ήθελα. Πίεσα πάρα πολύ για να γίνει και πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην ΑΕΚ, γιατί βοήθησε να πραγματοποιηθεί.
Τους είπα ότι πραγματικά ήθελα να έρθω στον σύλλογο και εκείνοι διευκόλυναν τη μεταγραφή. Πρέπει λοιπόν να τους ευχαριστήσω κι αυτούς, αλλά και τον σύλλογο που έδειξε εμπιστοσύνη και έκανε ό,τι μπορούσε για να με φέρει εδώ. Υπάρχουν στιγμές που αρχίζεις να αμφιβάλλεις. Ήμουν αρκετά στενοχωρημένος που δεν έγινε τον Ιανουάριο και δεν το κρύβω. Όμως, μόλις έμαθα το καλοκαίρι ότι υπήρχε πιθανότητα, πίεσα όσο μπορούσα και ήταν το μόνο πράγμα που ήθελα.
Προφανώς αυτό είναι μια συζήτηση για το μέλλον και υπάρχει πάντα αυτή η επιλογή, όλοι το γνωρίζουν. Είμαι εδώ μόλις δύο ημέρες, οπότε αφήστε με πρώτα να απολαύσω αυτή τη στιγμή και σε μερικούς μήνες μπορούμε να το συζητήσουμε».