Παρέλαση αντζέντηδων στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Αρκετοί μάνατζερ και σκάουτερ που λειτουργούν για λογαριασμό συλλόγων του εξωτερικού θα βρεθούν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού. Ποιοι παίκτες βρίσκονται στις λίστες των αντζέντηδων.

Παρέλαση αντζέντηδων στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Το πρωτάθλημα ξαναρχίζει και μάλιστα με αθηναϊκό ντέρμπι: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Κυριακή. Μια αναμέτρηση με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την πρωτοπόρο του πίνακα «Ένωση», αλλά και για το «τριφύλλι» που παίζει τα ρέστα του για την πεντάδα, σε μια χρονιά με πάρα πολλά προβλήματα και με αβέβαιο το μέλλον...

Σε αυτό το ντέρμπι πάντως, ενδιαφέρον θα υπάρχει και στα επίσημα. Εκεί όπου αναμένεται να βρεθούν κάμποσοι μάνατζερ και σκάουτερ που λειτουργούν για λογαριασμό συλλόγων του εξωτερικού. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν παίκτες που αρέσουν σε κλαμπ της Ευρώπης.

Ήδη πολλά ακούγονται για τον φορμαρισμένο φέτος για τους φορμαρισμένους Μιχάλη Μπακάκη και Όγκνιεν Βράνιες, αλλά και για τον ταλαντούχο Κώστα Γαλανόπουλου. Από εκεί και πέρα, πάντα ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί δέλεαρ για πολλές ομάδες της γηραιάς Ηπείρου ενώ και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, παρά τα σχεδόν 32 του χρόνια, προσεγγίζεται από συλλόγους της Γαλλίας και της Τουρκίας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο μάνατζέρ του σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Υπάρχουν πάντα και οι δανεικοί Κονέ, Λιβάγια, Αραούχο, που σίγουρα βλέμματα θα είναι και πάνω τους, τόσο από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν, όσο και γενικότερα.

Αυτή λοιπόν είναι μια άλλη παράμετρος του ντέρμπι που πάντα ενδιαφέρει. Και ειδικά τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ξέρουν καλά πως παίζοντας στο μάξιμουμ σε τέτοιες αναμετρήσεις, είναι πάρα πολύ πιο πιθανό να εξαργυρώσουν έπειτα τους κόπους τους με κάποια καλή μεταγραφή και ανώτερο συμβόλαιο...