Ο Ολυμπιακός, ο Ντοναρούμα και ο Φορτούνης (vid)

Πριν από δύο χρόνια ο Αντόνιο Ντοναρούμα αντιμετώπισε δύο φορές τον Ολυμπιακό. Όταν τον «εκτέλεσε» ο Φορτούνης και όταν «απάντησε» στην Τρίπολη.

Ο Ολυμπιακός, ο Ντοναρούμα και ο Φορτούνης (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει σύντομα ο Αντόνιο Ντοναρούμα. Και συμπαίκτης του Κώστα Φορτούνη, από τον οποίο είχε δεχτεί γκολ με πολύ ωραίο μακρινό σουτ στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια που ο Ιταλός γκολκίπερ έπαιξε εναντίον του Ολυμπιακού.

Τον Γενάρη του 2017 είχαν γίνει και τα δύο ματς, για το πρωτάθλημα. Το πρώτο ήταν εξ΄αναβολής στο Καραϊσκάκη, με τον Αστέρα να προηγείται με πέναλτι του Μάσα και τον Ντοναρούμα να κρατάει μέχρι την ισοφάριση από τον Φορτούνη στο 54΄. Ο Ιταλός είχε φέρει την ομάδα του με τις αποκρούσεις του κοντά στην ισοπαλία παίρνοντας και κίτρινη στο 85, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μάρκο Μάριν είχε δώσει τη νίκη στον Ολυμπιακό.

Λίγες μέρες αργότερα οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην Τρίπολη, με τον Ντοναρούμα να είναι αυτή τη φορά ανίκητος. Είχε εξουδετερώσει στο πρώτο ημίχρονο ένα κοντινό σουτ του Σεμπά και στην επανάληψη την κεφαλιά του Ανδρούτσου στο 46΄, άλλη μία του Ιντέγε στο 53΄ και είχε κάνει μια τεράστια απόκρουση στο 72΄σε φάουλ του Μιλιβόγεβιτς, με την μπάλα να αλλάζει πορεία στον Ιντέγε.

Το ματς είχε μείνει στο 0-0, σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του 28χρονου τερματοφύλακα στην πρώτη θητεία του στην Ελλάδα.